Szerintetek most "árulkodósnak" néz a tanár?
A kedvenc tanáromról van szó.
Nagyon jóindulatú, ő a tesitanárom.
Az egyik osztálytársam (akivel nem vagyok se túl jóban, se túl rosszban) már év eleje óta nem járt be tesi órákra. Ez a tanárnak fel se tűnt, mivel elég sokan vagyunk. Utolsó órák a tesik, így a csaj mindig hazament. Nem rég megelégeltem, hogy sokan szenvednek tesin, mert ők is inkább otthon lennének, a csaj meg otthon hawaii-ozik. Meg hát a kedvenc tanáromat ne vegye már hülyére. Felolvasta névsort a tanár, kérdi, hogy hiányzik-e valaki. Nevettem egyet, erre megint kérdi a tanár. Aztán így beköptem a csajt.
De utólag bűntudatom van, nagyon is, mert okkal kérdezhetnék tőlem, hogy mi hasznom volt ebből. De mondom, csak az miatt a két dolog miatt köptem be. És most félek, hogy a tanárom "árulkodósnak" néz. Azóta beszéltem már a tanárral, tök ugyanolyan, mint eddig, de akkor is.
Szerintetek?
16/L
Szerintem ez görénység volt. És ha lógott? Valószínűleg a tanár sem hülye, és pontosan tudta, hogy a csaj nem jár be(vagy ha nem tűnt fel neki, akkor neki is csak gratulálni tudok), de a tesi pont nem az a tantárgy, amit véresen komolyan kell venni. Ha a tanárt zavarta volna, akkor szólt volna ő a csajnak. De nem szólt, szóval nyilván leszarta, erre te itt spicliskedsz.
Gyakorlatilag azért köpted be, mert ha neked rossz, neki se legyen jó. Baromi jó fej vagy mondhatom, jaj de utáltam mindig az ilyen kis rosszindulatú nyaligépeket.
" ha neked rossz, neki se legyen jó. " nekem nem rossz, imádom a tesiket! :)
Valóban, ne legyen jó a csajnak, tanulja meg, hogy neki is vannak kötelezettségei. Nagyra van magával, ezt mások is megmondták, nem csak én. Mindig olyan büszkén jelentette be, hogy hát ő megy a pasijával vásárolni, meg ide-oda és ezért nem jön be órára. Lehet, hogy most egy kis gennyláda voltam, de emberek, talán így, decemberre végre helyrejön a kis agya.
Én tisztában vagyok azzal, hogy árulkodós voltam.
Nem szeretném most bizonygatni, hogy milyen vagyok, mert az tényleg szánalmas lenne részemről. A kérdés is úgy szól, hogy vajon a tanár árulkodósnak néz-e. Nem véletlen nem a szituációról kérdeztem a véleményeteket, mert annak a hátteréről nem tudhattok semmit, hisz nem is ismertek és a lányt se. Nem az a baj - nehogy félreértsetek - hogy nem tudom elviselni, ha valaki nem ért velem együtt. Én világéletemben mások mellett voltam, volt, hogy elég durva dolgokban álltam melléjük, életemben talán most fordult elő először, hogy valakit beárultam. És bánt, hogy most én vagyok a szemét, akit ki fognak utálni az osztálytársai. Ezért nem is haragszok, hiszen kívülállóként valószínüleg egyezne a véleményem a tiétekkel.
És igen, több hét telt el azóta, de még mindig bűntudatom van. Ebből gondolom, hogy ha akkor nem is volt, de most még mindig van bennem emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!