Mit csináljak? Velem van a baj a vagy a tanárral?
Az a helyzet,hogy a fuvolatanárom nyugdíjba ment tavaly és most van egy tanárom,akire ma tisztára kiakadtam.
Lesz most valamilyen karácsonyi koncert,és azt akarja,hogy játszak.És feladott egy dalt amit nem tudok megtanulni,egy csomót gyakorlom de nem igen megy.És ma ezt elpanaszoltam a tanárnak(meglehet,hogy nem túl kultúráltan,dehét elegm van,hogy állandóan mikro mondom,hogy nem tudom,akkor csak odavágja,hogy "gyakorold!").Ő meg erre kiadkadt,bepöccen,meghogy én ne alkudozzak,meg mégis mit adjon a Boci boci tarkát?Erre meg én akadtam ki,mert most mégis minek bőgjek le a koncerten a dalom miatt?Ő ott szidott,én meg mérges lettem rá,és úgy mentem ki,hogy nem köszöntem...Oké,hiba volt,de akkor is..De ez tette be nálam a kiskaput:Megyek ki,és a zenesuli ajtaja,nehezen/rosszul csukódik,és én nem csuktam be rendesen(ez annak is betudható,hogy az arcomba ezerre fújt a szél)meg a szél miatt normálisan be sem tudtam csukni,mert a szél nyomta vissza az ajtót,és ennek következtében becsaptam.Megyek át a zebrán,a túloldalon vagyok erre kikiabál az ajtón,hogy"nem kell csapdosni az ajtót,rendesen be kell tenni"(valami ilyesmi).
Plusz amikor a tesóm ment hozzá órára elkezdett engem ócsárolni a tesómnak.Meg behívatta anyukámat.
Anyunak is elmeséltem a történteket anyunak,és ő az én pártomat fogja,meg szerinte sem kéne a tanárnak erőltetni azt a dalt.
Kérlek segítsetek!!
12/L
/bocs ha értelmetlen,de remélem lszűrtétek a lényeget/
Ezen én is ki lennék akadva,és szerintem nem veled van baj,hanem a tanároddal.Mi a fenének erőltetni azt a dalt ami nem megy?Inkább játssz egy Boci boci tarkát jól,mint egy nehéz dalt rosszul.De én el sem mennék a koncertre a helyedben.Ilyen tanár diákjaként biztos,hogy nem.
Meg mi az,hogy a zebrán üvölt át neked?! Inkább csináltassa meg az ajtót,mert arról igazán nem tehetsz,hogy fúj a szél.
Hát,lehet,nem a legfinomabb stílus volt,csak untam,hogy 4 hete azt magolom,amikor mondom,hogy ezt itt nem értem,azt mondja,hogy gyakoroljam.Gyakorlom,dehát....Meg a tesómnak ott elkezdett engem szidni,és mondta,hogy úgy bevágtam azt ajtót,hogy a diri(aki kivételesen ott volt)az is hallotta...Istenem,belehalt,hogy hallotta becsapódni az ajtót?!
Utolsónak:
Megcsináltatni az ajtót? Ez te sem gondoltad komolyan...A suli CSŐDBEN van,vagy a CSŐD SZÉLÉN táncol.A wécét nem képesek 2 éve megcsináltatni.
Hát tudod a stílus finoman szólva nem mindegy...
Ha normális hangnemben kulturáltan közlöd, akkor lehet, hogy szépen meg lehet beszélni és találni megoldást.
Ha normális hangnemben kulturáltan közlöd az aggályaidat és erre a tanárral nem lehet beszélni, akkor az már nem a te hibád... Na itt látszik az előnye a normális hangnemnek.
Nagyon nem bölcs dolog hepciáskodni egy tanárral.
Nem ismerem a tanárt, így nem sokat tudok mondani egyebet.
Amúgy HA jó tanár, akkor sokkal többet tud a témáról, mint te és jobban tudja azt is, hogy te mit tudsz, mint saját magad...mondom HA jó tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!