Szerintetek most "árulkodósnak" néz a tanár?
A kedvenc tanáromról van szó.
Nagyon jóindulatú, ő a tesitanárom.
Az egyik osztálytársam (akivel nem vagyok se túl jóban, se túl rosszban) már év eleje óta nem járt be tesi órákra. Ez a tanárnak fel se tűnt, mivel elég sokan vagyunk. Utolsó órák a tesik, így a csaj mindig hazament. Nem rég megelégeltem, hogy sokan szenvednek tesin, mert ők is inkább otthon lennének, a csaj meg otthon hawaii-ozik. Meg hát a kedvenc tanáromat ne vegye már hülyére. Felolvasta névsort a tanár, kérdi, hogy hiányzik-e valaki. Nevettem egyet, erre megint kérdi a tanár. Aztán így beköptem a csajt.
De utólag bűntudatom van, nagyon is, mert okkal kérdezhetnék tőlem, hogy mi hasznom volt ebből. De mondom, csak az miatt a két dolog miatt köptem be. És most félek, hogy a tanárom "árulkodósnak" néz. Azóta beszéltem már a tanárral, tök ugyanolyan, mint eddig, de akkor is.
Szerintetek?
16/L
Szerintem lehet, hogy azt gondolja, hogy rosszban vagy azzal a lánnyal és ezzel akartad őt megszivatni.
Mindenesetre legközelebb ne csinálj ilyet, szerintem ez az egyik legirritálóbb dolog, mert ahogy te is írtad semmi hasznod nem lett belőle. De ezt te is tudod, úgyhogy nem foglak kioktatni:)
Ne aggódj emiatt, addig örülj míg nincs ennél nagyobb problémád.
nagy genyo vagy te lany...
mi meg mas helett a jelent is bemondtuk!
Többet soha nem csinálok ilyet, még mindig gyötör a bűntudat... Az utána levő nap se jött a csaj, akkor már feltűnt a tanárnak, konkrétan tőlem kérdezte, hogy itt van-e az XY, de csak néztem, nem mondtam semmit, nem utaltam semmire, aztán ebből gondolom rájött.
Köszönöm a válaszodat!
Nagyon játsza a fejét a lány, eszembe se jutna őt védeni, pláne még mondani is, hogy itt van, mikor nincs is. Volt, hogy időközben feltűnt a tanárnak, hogy nincs itt, de védtem a csaj valogát azzal, hogy van igazolása, miközben megint csak lógott.
De beköpni tényleg nem akartam, hirtelen felindultság volt.
Szerintem meg bunkóság volt amit csináltál. Le lehet pontozni de akkor is.
A másik lánytól is pofátlanság, hogy nem képes a s*ggét betolni órára, de ha azt írod, hogy rosszba se vagytok, akkor ártott ő neked? Nem értem, hogy mi hasznod származott ebből, de ha nálunk néha valaki lóg, eszébe se jutna senkinek sem beköpni, még akkor se ha pl. valakinek nem a szíve csücske az illető. Reménykedj, hogy rendes osztályod van, mert 1-2 suliban ilyenért kiutálnának...
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak nem hiszem, hogy árulkodósnak tartani (bár ha igen jogos lenne, mert az vagy), hanem örül neki, hogy szóltál, szóval most örülhetsz. :)
" nálunk néha valaki lóg, eszébe se jutna senkinek sem beköpni,"
utolsó, most nem azért, de elolvastad, amit írtam?
Igen, nem vagyunk se jóban se rosszban, de a csaj állandóan játsza az agyát, ami miatt én nem bírom őt. És ki mondta, hogy csak néha nem járt be? Itt van december elseje, de EGYSZER SE jött be eddig. Remélem, most így érthetőbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!