Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Sejtheti, ha ez történt?

Sejtheti, ha ez történt?

Figyelt kérdés

A kérdésem előzménye: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..

A csoportbontás szakmain van csak,és úgy,hogy csak hetente egyszer vagyunk Vele.A lényeg az,hogy kedden segített nekem sokat egy esetnél..én meg aznap délután írtam egy köszönő sms-t(internetről van meg a száma).Ma volt óránk csoportbontásba,de én nem vele voltam.Jöttem kifelé a szomszédos teremből(óra végén utolsónak),a szemébe néztem mélyen.Nem akartam vele hirtelen beszédbe elegyedni,mert utánam még jött ki a másik tanár,aki szokott Vele beszélni.Aztán mégis behívott abba a terembe,ahol ő szokott órát tartani,az ajtót meg becsukta a kezével.Aztán elővette a telefonját,és megkérdezte,hogy mit jelent az az sms-embe,hogy nem csak problémákról szeretnék vele beszélni.Hát mégis,vajon hogy magyarázzam ezt meg?Nem tudtam megmagyarázni,úgyhogy hetet-havat összehordtam,próbáltam terelni,hogy "ugye nem baj,hogy írtam?"..stb,zavaromban tényleg mindent mondtam.A lényeg,hogy elmosolyodott,aztán csak annyit mondott,hogy "Aha,értem!",de ilyen kicsit mosolygott,aztán rákérdezett egy totál más dologra.Sejtheti vajon,hogy én mást is szeretnék tőle?Azt tudhatja,hogy szeretnék vele lenni,mert kedden(amikor beszélgettünk szintén óra után),akkor beakartam kéreckedni a következő(7.órájára)..-neki volt 7.órája,nekem nem volt.Lényeg az,hogy már máskor is nézett mélyen a szemembe,meg mosolygott..de ma tényleg észrevehette,hogy mi van.

Egyébként nem gondolom,hogy Ő valaha is az enyém lehetne,de az rendkívül furcsa volt már tavaly is,hogy rengeteget mosolygott,meg odajött..stb.Persze tudom,hogy mindezt kedvességből..de egyébként nagyon bízik bennem,ez a durva,mondjuk jól teszi..

Nagyon szeretem..mi legyen?Tisztázzam vele,vagy akkor elveszítem?Igaz,hogy amúgy sem az enyém,de legalább így csak sejti,és nem tudja,hogy mi a helyzet..

17/L-38/N (igen,korkülönbség meg pozíció,meg szexuális orientáció áll közénk..)

2013. nov. 20. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanár, szóval nem buta, biztos tudja, hogy mi a helyzet, valamint felnőtt is, egy kis több élettapasztalattal ,nem is beszélve a pedagógiairól, szóval biztos tudja úgy kezelni a dolgot, ahogy azt kell.
2013. nov. 20. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne tedd egyelőre, egy nagyon egyszerű okból. Egy tanár-diák kapcsolatra, ha fény derül, rögtön kirúgják az illetőt. Másrészt még kiskorú is vagy emellé. Tartsd meg a jó viszonyt, beszélgessetek, maradj vele annyiban, hogy örülsz, hogy jól el tudtok beszélgetni és érzed, hogy számíthatsz valakire, stb. Adj neki valami szép körítést. Egyáltalán nem biztos, hogy vonzódik hozzád, lehet, hogy egyszerűen csak egy jó barátnak tart és jól esik neki megbeszélni valakivel a gondjait, aki meghallgatja.
2013. nov. 21. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Gondolom,hogy ő nem vonzódik hozzám,de akkor is nagyon szeretem..tudom,hogy nincs esélyem nála,csak... adjak-e jeleket?És hogyan tudnék vele többet beszélgetni?
2013. nov. 21. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld lassabban olvasni a második kommentet és értelmezni.
2013. nov. 21. 20:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy értem,hiába 3 olvasás..

Körítés?Az itt mit takar?

2013. nov. 21. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Magyarul nehogy már avval indíts, hogy bejön neked. Teljesne más egy 17 éves és egy 38 éves ember érzelemvilága. Még kamasz vagy és fejben hajlamos vagy túljátszani az egészet. Attól, hogy a szemedbe néz és kedves veled, tudsz vele ebszélgetni, messze nem biztosíték arra, hogy te is bejössz neki. Magyarul ezt a témát hanyagold legalább addig, míg nem végzel ott, leírtam, hogy miért.

Helyette szépen magyarázd körbe neki, hogy jó, hogy tudsz egy tanárban bízni, egy felnőttben, aki meghallgat, érzed, hogy fontos vagy, számíthatsz valakire bármikor blablabla. Körítés, tereld a témát.

2013. nov. 21. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Dehát mondom,hogy TUDOM,HOGY NEM KELLEK NEKI!!Csak annyit kérdeztem,hogy vajon sejtheti-e?
2013. nov. 22. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem leszek előrébb se egy igennel, se egy nemmel, mivel innen senki nem ismeri a tanárnőt és nem lát a fejébe...
2013. nov. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!