Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Verekedtetek már? Ha igen...

Verekedtetek már? Ha igen hogy történt?

Figyelt kérdés
Leírnátok,hogy miért és hogy zajlott le ?

2013. szept. 28. 20:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem ilyen esetekre gondolsz, de általánosban néha elpáholtam a fiúkat (játékból) meg egyszer lekevertem egyet az osztálytársamnak :)
2013. szept. 28. 20:21
 2/19 A kérdező kommentje:
éles esetekre gondolok :D
2013. szept. 28. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Mikor bevallotta a barátom, akit nagyon szerettem, hogy fél évig csalt az egyik nagyon jó barátnőmmel akkor odamentem a "barátnőmhöz", hogy rákérdezzek és mikor minden sajnálat nélkül bevallotta, és közölte velem, hogy nem tehet róla, hogy ő csinosabb akkor ugrottam neki. Húztam a haját, ő is az enyémet, hasbarúgott én meg felpofoztam.. Utólag nem tenném meg, de akkor nagyon ideges voltam...
2013. szept. 28. 20:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen verekedtem a BMW kiállításon még a 90-es években. A tesómmal és annak barátnőjével mentem el a kiállításra. Sétálás, nézelődés közben vettünk hamburgert, de közben beálltunk egy kinti sorba ahol olcsón árultak parfümöket. Hosszú sor volt, és elöl egy kis összeállított fémbódé volt tele parfümökkel. A tesómék beálltak, én addig elmentem mást nézni. Így nem tudtam hogy amíg én nem voltam a sornál a tesómék előtt álló 40 éves nő beléjük kötött, hogy minek esznek a sorban, meg jaj a drága fehér kabátját leeszik.. Leqrvázta őket, és ott hisztizett nekik. Amikor odamentem a tesómékhoz, ők nem mondták hogy a nő kötekedett velük, csak megkértek hogy most én álljak a sorba, ők leülnek a padra. (a sor szépen haladt a bódéhoz) Én beálltam, hamburgerrel a kezembe. Nem ettem csak fogtam. De az előttem lévő nő egyszer csak megfordult, és elkezdett ordibálni hogy-

- "Te kis qrva! Hát nem megmondtam hogy a sorban ne zabáljatok!" Majd lekevert egy hatalmas pofont nekem.

Én 1 percig csak döbbentem álltam, nem értettem mi a helyzet. De a nő nem hagyta abba. Ordított tovább, hogy elege van minden szemét kis qrvákból, és nekiugrott a hajamnak. Na itt már nálam is elborult az agyam, előbb csak normálisan megkérdeztem hogy mi is a baja?

A nő mondta, hogy a drága fehér kabátját leeszem, az a baja..

Erre én. Szépen lehajoltam, és a leejtett még bele sem harapott hamburgeremet felvettem, és a kecsőpös felét szépen nyugodtan végigkentem a csaj fehér kabátján, hogy "nesze! most már tényleg le ettem"

Még hallottam hogy a tesóm, mondja a háttérben, hogy " Te jó ég, a húgom most keményen berágott!"

A nő mint aki megvadult 10 körömmel ugrott nekem. De nem sokat ért vele. Nem élveztem a dolgot, de csúnyán helyben hagytam, ami nem volt nehéz végül is akkor már 3 éve jártam aikidora, és bokszolni. De fiatal lányként, főleg hogy eléggé temperamentumos is voltam az én agyamra is rászállt a köd, és nem kíméltem. Végül 2 férfi választott szét minket. Jobban mondva engem rángattak el, mert a nő a földön feküdt.

Leültem egy padra, és akkor döbbentem rá, hogy sokkal komolyabb kárt is okozhattam neki, mint egy karmolás.. A nő ennek ellenére tovább sikoltozott, hogy mindenkit beperel, főleg engem. Sokan jöttek hozzám akik a sorban álltak, felírták a telefonszámukat, hogyha a nő beperel, akkor hívjam őket, és jönnek tanúskodni mellém, hogy nem én kezdtem, a nő jött nekem, én csak védekeztem. A nőnek mentőt hívtak. A bódéban az eladócsaj, odajött hozzám, hogy mindent látott az elejétől kezdve amikor a tesómékba kötött bele, és ő is eljön tanúskodni ha kell.

A nőt a mentő vitte el, sosem tudtam meg, hogy lett-e komolyabb sérülése. Végül is nem jelentett fel. Nekem másnap mennem kellett szakmunkásvizsgát tenni. Azon kívül hogy a pólóm elszakadt pár helyen, és jó pár hajszálamat kitépte, egyetlen egy látható nyoma volt csak a verekedésnek. Az elején a államat megkarmolta, és pár napig viseltem annak nyomát..

Soha többé nem verekedtem.. Pedig ma is járok rendszeresen aikido edzésre és bokszolni is (ezt már csak hobbi szinten)

2013. szept. 28. 20:53
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

most már 2-3 éve nem történt velem ilyen,de előtte volt minden évben 1-2 eset.

a legutóbbi.

éjfél körül lent sétáltam a kutyámmal-5 kilós kutya-és ott volt egy fickó az egyik kapu előtt aki istentelenül káromkodva idegi alapon pumpálta a bringáját.

ez meg egy ilyen csattogó hangot ad,pont olyat amire ugat a kutya.

el is kezdett ugatni a fickótól 5 méterre,így mutatva nekem,hogy ott egy ember.

a fickó meg odafutott és rá akart verni egyet a pumpával,a kutya elfutott,aztán üvölti nekem,hogy-agyoncsapom a dögöd,ha nem hallgattatod el!-és állt fenyegetően a pumpával.

én meg odasétálok mosolyogva lassan a karomat szét tártam és kérdeztem menet közben,hogy-mi a baj barátom?

elkezdte mondani,hogy mi a baj,de mondat közben úgy gyomron rúgtam egy toló rúgással,hogy összecsuklott,aztán kapott még egy emberes pofán rúgást a földön fekve,majd mondtam neki-ha jót akarsz lent maradsz kutya!

erre ő a szokásos dumát kezdte nyomatni-rendőrt hívok!

aztán röhögve elsétáltam.

azóta mindig jó hangosan köszönök neki mosolyogva ha látom bringázni,de nem köszön vissza nem tudom miért.

2013. szept. 28. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Bátor vagy "barátom"...
2013. szept. 29. 02:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Puszilom azt, aki lepontozott!

3as voltam.

2013. szept. 29. 11:19
 8/19 anonim válasza:
Sajnos egyáltalán nem egy nyugodt fajta tipus vagyok,valaki beszól könnyen át rendezem az arcát....megszámolni sem birnám hányszor verekedtem,és a poén,hogy sose énkezdtem,legutóbbi eset 3héttel ezelőtt volt,mikor egy szüreti napon kicsit ittassan odajött hozzám egy srác ,hogy milyen bu*i vagyok,én pedig állbavertem és összeesett,utána odejött a haverja is,hogy én mitkézpelek magamról,és meglökött engem,és a barátnőmet is,erre én orrba vágtam ,összecsuklott és fejberúgtam,majd elájult,3év felfüggesztettem lett ebből az ügyből 15éves vagyok 55kg 3éve járok birkózni,1éve boxolni,és 2,5éve thai boxolni
2013. okt. 13. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Hadd ne részletezzem...nem tartozik a kedvenceim közé. Nő létemre verekedőket szétválasztani. Legtöbbször szánalmas szituációk. Izgalom van benne, de nem jó értelemben.
2013. okt. 26. 09:38
 10/19 anonim ***** válasza:

én nem verekedést, de (nekem) nagyon nagy jelenet volt, mint valami hidegháború -leírom:

egy srác mindig ugyanoda járt vendéglőbe, ismerte a pultost, mindekit. erre jött pár srác, beszóltak a pultosnak. erre a törzsvendég odaállt eléjük, nagy hanggal védve a pultost, hogy lehet neki mondani, meg hányan vagytok, meg ilyen dumákkal. erre az egyik srác odament hozzá nagyon de nagyon közel hajolt és adott neki egy puszit és annyit súgott a fülébe: "te kis b*zi"

erre az illető "lefagyott" nem tett semmit, de amúgy alapból bunyós srác.

utána asrácok kimentek a kocsihoz, a törzsvendég ment utánuk, hogy szétveri az összeset, mire megszólalt a "puszis" srác, hogy bocsi, telefonálok.

az egészből nem lett semmi, de szerintem nagy volt :)

2013. nov. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!