Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Verekedtetek már? Ha igen...

Verekedtetek már? Ha igen hogy történt?

Figyelt kérdés
Leírnátok,hogy miért és hogy zajlott le ?

2013. szept. 28. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsóra reagálva.Ha bunyós srác lett volna,akkor nem hagyja,hogy a fenyegető ütőtávba-pusziló távba érjen-és nem adja át a kontrollt sem,vagyis szétcsapja a másikat,nem törődve a reakcióival.De itt egy vidi arról,hogy mit is reagál a férfi csókra egy valóban bunyós srác-

http://www.youtube.com/watch?v=HZv9qlu3dJ0

2013. dec. 2. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer is, egyikből én jöttem ki jól a másiknál engem vertek meg.

1. Pár éve egyik péntek este találkoztam egy barátommal aki előtte külföldön dolgozott. Jó sokáig beszélgettünk, kajáltunk, ittunk. Aztán olyan 11 felé különváltak útjaink.

Eljöttem egy ilyen boltíves nyitott autókijáró mellett és láttam ott 3-4 emberkét, köztük egy lányt. Először azt hittem, csak beszélgetnek, ismerik egymást. De aztán végigfutott az agyamon egy gondolat, hogy "biztos"? Tettem pár lépést hátra és hallgatóztam. Aztán hallottam, hogy fenyegetik a lányt, a lány meg sír. Persze hétköznap este, egyedül vagyok, bajban, naná hogy pont akkor nem jön arra senki. Addig vagy 2 rendőrautó döcögött el mellettem amíg a addig a bejáróig elértem. De akkor egy lélek sem.

Aztán eszembe jutott egyik ismerősöm aki nagy bunyós, mindig szokta mesélni a történeteit. Ő mondta, hogy ilyen helyzetekben meg kell mutatni, hogy nem fél az ember, illetve először üssek és utána ráérek magyarázkodni, mert az erőszakos emberekkel csak így lehet bánni, erőt kell mutatni az irányukban.

Erőt vettem magamon, odamentem, és elővettem a legmélyebb hangomat, és szóltam nekik, hogy hagyják elmenni a lányt. 3-an voltak egyikük távolabb állt, a másik kettő meg közrefogta a lányt. Akkor a legnagypofájúbb megindult felém, hogy "mit akarsz kötsög, húzz el", vagy valami ilyesmi. Hát akkor enyhén betojtam, és le is blokkoltam egy fél percre, ami óráknak tűnt. Elkezdett lökdösni, akkor vettem erőt magamon, aztán irdatlan erővel tökön rúgtam. Leesett a földre. Akkor rátámadtam a másodikra azt hasba térdeltem. A harmadik meg nyugodtan maradt a helyén. Akkor kézen fogtam a lányt, és gyorsan elfutottunk. Igazából az egész helyzet alatt majd összesz*rtam magamat, igen féltem. Korábban azt gondoltam, hogy ilyen helyzetben biztos el fogok futni, de szerencsére tévedtem, de gondolom az elfogyasztott 2 sör is jótékony hatással volt rám.

Utána mondta el a lány, hogy percekkel azelőtt ment arra mint én. És látott egy földön fekvő srácot aki segítséget kért. Odament, bár érezte hogy nincs minden rendben. Aztán ekkor jött elő a másik két gyerek és lefogták. Azt mondták neki, hogy ott fogják megerőszakolni (persze nem ezekkel a szavakkal), meg ha nem marad csöndben akkor kiverik a fogait, meg bedobják a kukába és soha senki nem fogja megtalálni, stb. Amikor elmentem a kocsibejáró mellett, akkor állítólag segítséget kért csak én nem hallottam. Amikor látta, hogy elmegyek azt hitte neki vége. De hála az égnek nem! Utána hazakísértem, szólt a szüleinek, aztán be a yardra és feljelentés. Azóta csak azt bánom, hogy nem tapostam össze a p*csét annak a kis szarcsimbóknak akit tökön rúgtam.

2. Ez után olyan 6 hónappal történt, szilveszteri buli, faluház. Néhány barátommal elmentünk. Ittunk ettünk, táncoltunk, csajozni próbáltunk, szóval a szokásos.

Volt ott egy nem idén barnult társaság, akik enyhén szólva be voltak állva, és szinte mindenkibe belekötöttek. De távol tartottam magam tőlük az egész bál alatt, mert nem untam meg az életemet.

Aztán olyan 11 felé kimentem az egyik barátommal a faluház elé egy kis friss levegőt szívni. Mondtam neki, hogy várjon meg, keresek egy sötét helyet pislantani. Mikor jöttem visszafelé, belefutottam ebbe a rendkívül jól nevelt és békés társaságba. Elkezdtek lökdösni meg szidni, hogy miért léptem rá az egyik barátnőjük lábára. Meg adjak cigit. Mé' nincs? Láttam, hogy dohányzol (egy szál cigit nem szívtam el egész életemben). Mennyi pénz van nálad? Ilyen kérdések. Próbáltam kijutni a gyűrűből, de puff valaki pofán ütött. Utána lekerültem a földre, ketten hárman elkezdtek ütni rúgni. Ekkor jöttek ki a barátaim és segítettek. Utána kórház, rendőrség, a kötekedőket meg be sem vitték.

2013. dec. 5. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Még általános ötödik osztályában volt egy komolyabb eset. Igaz sokat verekedtem máskor is, de akkor elborult az agyam nagyon. Nagy állatvédő voltam/vagyok és az egyik kedvelt kutyámat egy tapló csúzlival lőtte, elszakítottam a csávó csúzliját...kétszer akkora volt mint én, a nyakamnál fogva felemelt a földről, nem kaptam levegőt...elvörösödtem, fuldokoltam..annyit tudtam csinálni h a maradék erőmmel megszorítottam a nyakát...elengedett. Habár ez nem verekedés volt.

De volt hogy piszkáltak, szintén általánosba, szidták anyámat, elborult az agyam , és a nálam jóval nagyobb csávót egy husánngal úgy oldalba vágtam összeesett...

sok ilyen volt még.csaj vagyok, egyébként, csak kicsit harcias :)

2013. dec. 5. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A legelsőt elmondom, nem nagy dolog de azért érdekes. Általános iskola, 8. osztály, szeptember 1. Volt egy osztálytársam aki nagyobb volt nálam és féltem is tőle mindig, sose bántottam igazából. Eléggé ilyen kötözködős típus volt, néha beszólogatott nekem is de nem szóltam vissza mert nem akartam balhét. A helyzet az, hogy én ovis korom óta tanultan ilyen-olyan harcművészeteket de élesben addig soha nem kellett alkalmaznom.

Valaki eldugta a táskáját és azt hite, hogy én voltam. Kint az iskola előtt volt egy kb. 2m-2,2m mély beton árok és lefogta a kezeimet, ordibált velem és tolt az árok felé. Én meg nem tudtam mit csináljak, mert verekedni nem akartam, de jött az árok. Úgy megfejeltem 2x, hogy elsőre megszédült, másodikra eltörött az orra. De még akkor nem érezte, hogy fáj csak a rottyanást hallottam, ő is sokkban volt ugye meg én is és tovább szorított az árok felé, mégjobban kikerekedtek a szemei. Istenemre mondom, nem akartam bántani de úgy orcán csaptam ököllel, hogy csak úgy fröccsent ki a vére, de mindkét oldalról. Utána remegtem mint az állat, elmentem haza mert jött a busz. Kb. 5 perc alatt értem haza, de apám már kint várt a kapuban, hogy "hallom elverted a Jancsit". Csak annyit mondtam: elesett.

Aztán az osztályfőnök is faggatózott, hogy mi volt, neki se mondtam semmit. A gyerek 2 hétig kórházba volt. Az volt a baj, hogy sokan látták, de amúgy ő azt mondta, hogy nekinyitották az ajtót. Utána megint elkezdett keménykedni, hogy "játsszuk le, játsszuk le". 2-3x a földre került aztán feladta.

Ez volt az első. Kis játék dolog volt.

Egy komolyabb balhém volt, amikor egyik nyáron egy haveromat 5-en körbevették és ketten elkezdték verni. Én meg egyik barátommal arra jártam és pont megláttam. A gyereket felsegítettük, de kettőnk közül kilökte az egyik támadó, elesett és amíg a földön feküdt, belerúgott párat aztán ráugrott és elkezdte ököllel ütni pedig a gyerek full magatehetetlen volt, annyira részeg volt. Persze egy zsákot én is könnyen püfölök, mert nem üt vissza. Aztán amíg azon gondolkodtam, hogy ha ezt most lerúgom a gyerekről, akkor a másik 4 rám támad, addig a barátom gondolkodás nélkül rúgta fejbe a gyereket. Az repült el mint a győzelmi zászló. Jöttek a többiek, de megmondtuk, hogy nem ajánlott. Közben megérkezett még 2 haver, szóval 4-4 lett az állás, de a sérült gyereket hazavittük, elvitte a mentő aztán szóltam az edzőmnek útközben, hogy mi a helyzet. Ő puszta kézzel ledarálta volna mindet 2 mp alatt de közben jöttek a rendőrök aztán azok p|csázták el a keménykedőket :D Komoly volt :)

2013. dec. 5. 23:16
 15/19 anonim válasza:
Ez nemrég történt : Egy lány osztálytársammal nem vagyok túl jóban. Egyszer jobban öszevesztünk és a következő szünetben nekemugrott a srác. Nem voltam nagy bunyós hírében . Egész végig ideges voltam, éreztem hogy az adrenalin elárasztja a testemet . Először csak fenyegetőzött h megpofoz meg ilyesmik ....aztán amikor mondta h tiszteljem őt akkor felültem és megkérdeztem h miért is kéne . Erre megpofozott és én viszonoztam egy szép balossan . Azután megkarmolt a nyakamon ( ennyi sérülésem lett ) Elkaptam a deregkkánál. Majdnem lelöktem a lépcsőn . Adtam neki párat majd megszakította a tanárom a meccset. Miután lenyugodtam vetem észre h fáj a jobb középső újjam . A srácnak állítólag belilult az arca és feldagadt. Utána 1 hétig se ő sem a barátnője nem jött be.
2013. dec. 6. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:

az előző oldalról vagyok a kutyás.

tegnap történt egy kis rendezkedés.

a munkahelyemmel szemben van egy kiskocsma,jóban vagyok a tulajjal,ott szoktam reggelente meginni egy kávét.

a tulaj régen egy híres csapat híres focistája volt,de a kocsmája meg az ellenszurkoló tábor kerületében van.

ebből folyamatosan vannak problémái mert beszólnak neki,aztán pofozkodnak egy kicsit a hely előtt.

ezeket az eseteket én röhögve szoktam nézni,mert nem komolyak,kicsit lökdösik egymást,pár pofon,üvöltözés és mindenki megy a dolgára.

a tegnapi eset más volt,mert kijött a tulaj meg a kötözködő és komolyan egymásnak estek,egyértelmű volt,hogy ki kezdte.

odasétáltam nyugodtan és amikor láttam,hogy a tulaj nem boldogul,elkaptam a fickót és lefojtottam a földre.

nem akartam szétcsapni ennyi ember,meg a térfigyelő előtt.

csak pár mp-re ájult el,aztán felkelt,addigra már sokan odacsődültek és elzavarták.

2013. dec. 6. 18:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Most történt nyáron.

Haverommal, a barátnőjével, meg az én barátnőmmel kutyát sétáltattunk este 10 körül. Már épp hazafelé tartottunk, mikor jön sántikálva egy elég nagydarab srác... Aztán kiderült, hogy nem sántikál, hanem részeg, és épp a cipőjét próbálja összeszedni. Mi kiröhögtük, de ő erről tudomást sem vett, viszont arról már igen, hogy a kutya megugatta. Mondta, hogy agyonveri a kutyát (dobermann, úgyhogy ezt kötve hiszem), meg hogy takarodjunk anyánkba, ilyenek... Én próbáltam vele kommunikálni, hogy menjen szépen haza, ne itt magyarázzon nekünk, aztán bementünk a kapun (panelház, üvegajtó). Kis idő múlva hallom, hogy kopog; már épp felértem a lépcső tetejére, mikor visszanéztem, és egy féltéglával verte az üveget. Isten bizony, csak annyit akartam, hogy elzavarom, nehogy kiverje az üveget, de ahogy kinyitottam az ajtót a hülyegyerek rámemelte a téglát... Kapott 2-3 sorozatot az arcába, akkorra összeesett, még a földön arconrúgtam... Elkezdett sírni, hogy "ne bántsál már, légyszi", én meg megfogtam, és ledobtam a kapu előtti lépcsőről. Kint maradtam még, hátha kér még egy kört, de mikor felállt, elfutott.

A vicc, hogy én kb. 65 kiló vagyok és 170 cm, a srác meg volt vagy 80-90 kiló, és egy fejjel magasabb is volt nálam.

2014. jan. 7. 22:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Részegeket könnyű bántani, mindegy hány kiló. Nem tudom minek keménykedik aki részeg. Megérdemelte, de azért a földön fekvő embert nem illik bántani. Ezt le sem írtam volna a helyedben. Semmi okod nem volt rá. Amíg a téglával vagy egyéb más módon rád támad, addig oké még jogos önvédelemnek is nevezhető, de amint megszűnik az ellenállás, utána te vagy a támadó ami egyrészt téged minősít, másrészt pedig bűncselekmény.

2014. jan. 8. 07:30
 19/19 anonim válasza:

Ha még valakit érdekel... gyakran olvasom a Gyakorit, viszont most kivételesen én is hozzászólnék

Még 6-os koromban egyszer ment az osztály úszásra, amikor a szűk folyosós buszon a mögöttem lévő f*fej mindenkibe belekötő, velem egymagas de nálamerősebb bully srác vállból előrelökött, hogy menjek már, úgy hogy a lökéstől véletlen az előttem lévőket is nagy erővel meglöktem és a tesitanár még engem b*ott le hogy mit képzelek magamról hogy lökdösődöm. Mikor megérkeztünk az uszihoz és leszálltunk a buszról (tél volt és havas volt a járda), meglöktem a srácot vállból, ugy hogy elesett.

Mikor visszaértünk az uszodából, és megebédeltünk, mindketten fel fel kellett mennünk az igazgatóhelyetteshez, a tesitanár es ofőnk jelenlétében. Egy hangos szó nem volt, szerencsére higgadtan kezelték és intőt sem kaptunk, de megmondták, ha ez mégegyszer előfordul, mindketten osztályfőnökit kapunk.

Egy másik osztálytársam arrogáns módon beszólogatott mindenkinek. Ha az ofő szavára valaki azt mondta "de tanárnő, én ezt nem akarom" ő volt az első, aki nagy arccal igy reagált "fogd már fel, hogy ezt nem te döntöd el", máskor "állj már be a sorba, hülye vagy?" / "te nem fogod fel, hogy figyelni kéne órán?"

Mintha ő lett volna az Isten. Egyszer egy sokadik beszólására, ráadásul apám említésére végleg bepöccentem és visszakézből egy akkora pofont levágtam neki, hogy lefejelte a billentyűzetet.

Egyszer 15 éves koromban egy közös nyári kurzusról egy lányt elkísértem az 56A-s villamos megállójáig és dumcsiztunk (nem volt a bnőm, nem is a crush-om, csak barátok voltunk). Valami strici p*csfej menet közben egyszer csak megfogta a lány rövidnadrágját a fenekénél (én nem láttam, de ő érezte és nyilvánvaló hogy szólt is), hátranéztem és egy tróger kinézetű, magas fickó volt (talán részeg is), és elkezdett utánunk jönni és undorító (nem érdekel mennyire volt ittas), hogy miket mondott egy 14 éves lánynak. Tovább mentünk nagyobb léptekkel, majd ő utánunk és elkezdi a csaj haját meg nyakát hátulról b*zerálni, a lánynak fájt is olyan erősen. Iszonyat erősen megfogva ennek a g*cinek a csuklóját, leszedtem a lány hajáról, a fickónak meg ököllel olyan lángost adtam, hogy felrepedt az ajka és vérzett és -gondolom az ital hatására úgy kezdett bőgni mint egy 5 éves kisgyerek. Gondoltam is hogy a lányt hazáig kísérjem-e, de köszönte szépen nem kell...

MA már CSAK önvédelemből, vagy mások megvédésére (lásd az utolsó esetet) ütnék meg bárkit, vagy verekednék az illetővel. Nem érdekel ha egy arrogáns beszól,ha ma vállból arrébblökne valaki mint az uszodás buszon az a s***fej, ma már biztosan szólnék a tesitanárnak/ofőmnek, hogy beszéljen vele.

De hogy egy fizikailag gyengébb pláne akkor még csak 14 éves lányba egy 35 körüli, mininum 186 magas tróger belekössön, most sem számíthatna finomabb reakcióra, aki ilyet merészel csinálni (keressen munkát, ha nem bírja a piát ne igyon)

Ennyi lett volna

F/18 179-180 cm

júl. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!