Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem szeret az osztály, mit...

Nem szeret az osztály, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most 9.-es vagyok, és már nem bírnak. 4 lányt tudom, hogy ki nem állhat (nem tettem ellenük soha semmit). Még vannak páran, akiken látom, hogy nem bírnak, de náluk nem ilyen konkrétan, mint ennél a 4 lánynál. Azt kezdem észrevenni, hogy a fiúk sem igazán bírnak. Nem vagyok nagypofájú, aki mindenkinek beszól, sőt mindenkivel kedves vagyok. Fiúkhoz nagyon nehezen kerülök közel. A lányok, akik nem bírnak elég nagypofájúak, én annyira nem vagyok, veszekedések meg borzalmasan mennek. Mit csináljak, hogy megszeressenek? :)
2013. nov. 9. 18:46
 1/7 anonim válasza:
Én azon gondolkodnék, hogy vannak-e hülye beszóásaim órán...
2013. nov. 9. 18:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem inkább csendben vagyok órákon, mint, hogy belém kössenek..
2013. nov. 9. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a tanár kedvence vagy, akkor esetleg azért.
2013. nov. 9. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Túl csendes vagy, az a bajuk veled. Én is ilyen vagyok, tök jól elvagyok magamba, csendbe. Egyből beszólongatnak az ilyenek... de tényleg, fogalmam sincs hogy mi bajuk van velem! Attól hogy én még nem pofázom végig az órákat, nem röhögök teli pofával, nem szólok be mindenkinek, attól még lehetek ugyan olyan jó ember, mint ők.
2013. nov. 9. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 9. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a tanárok kedvence. Nem vagyok annyira nagyon csendes, néha azért beszólok órán, próbálok nyitni feléjük, de valakivel szemben nem megy. Kedves vagyok mindenkivel, sokat mosolygok, mindenkinek szinte megteszem, amit kér és ez a hála!! :(
2013. nov. 9. 22:05
 7/7 anonim válasza:
Nem rosszból mondom, de én azt tapasztalom magam körül, hogy a többség a külsőségekre megy, azt vettem észre, hogy ha valaki igénytelenebb(haj, arcápolás) vagy nem olyan divatosan öltözik (nem arra gondolok hogy drága divatos cuccok hanem simán jó stílusú) akkor nem nyitnak felé, vagy pont az ilyenek találnak egymásra mert mindenki a saját "súlycsoportjában" szeretne barátkozni. Illetve a kilencedikesekre pláne jellemző az ítélkezés, lenéző pillantások egymásra stb. Tudod hogy kik nem bírnak és olyanok is vannak akik igen?
2013. nov. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!