Kifogtak az osztálytársaim, mit tegyek?
Szeptemberben 2 héttel később jöttem át ebbe az iskolába.Már az első nap nem barátkozott velem senki.Többször is eltévedtem az épületben.Próbáltam én velük barátkozni,de nem barátkoztak.Távolság tartóan viselkedtek.Ez azóta is így megy,oda megyek hozzájuk beszélgetni de csak válaszolnak utánna ennyi.Tesi órán is vannak olyan feladatok amit párban kell csinálni,de senki nem akar a párom lenni.
A termünkben nincs elég pad így van mikor más mellé kell hogy üljek,de senki nem engedi hogy mellé üljek főleg a fiúk.Vagy ha igen mert a tanár rájuk szól akkor is mikor leülnek megfogják a széküket és kihúzzák teljesen a pad szélére.Olyan is volt hogy egy fiú nem tűrt meg maga mellett hanem a földre dobta a cuccomat.És kérdeztem már tőlük hogy miért csinálják ezt de nem tudták megmondani.És már a lányok is ezt teszik.Ma az egyik lány azt mondta a másiknak hogy sajnálja hogy mellettem kell ülnie.
Elegem van mindebből.Mit tegyek?
15/L
Nincs valami ötleted, hogy miért viselkedhetnek így?
Ha nem pl. irigységből (mondjuk ha sokkal jómódúabbak lennétek, mint az osztálytársaid nagy része), vagy más ilyen okból, akkor egyszerűen azért lehet, mert éretlen kis dögök, és kiközösítősdit játszanak. Beszélj a szüleiddel, ha kell, az osztályfőnököddel is, és ha szükséges, iratkozz máshova. Senkinek nincs joga téged terrorizálni az iskolában, ezt az állapotot meg kell szüntetni. Addig is, ha vannak barátnőid, legyél velük sokat.
4-es!
Nincs nem tudnak rá mit mondani,nincs ötletem se.Átlagos vagyok mint ők.
Nincs esetleg erős izzadságszagod, amit te nem is érzel?
Mert nekünk is volt egy osztálytársunk, akinek nem lehetett megmaradni a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!