It kezdjek? Nem birom már.
sziasztok. 3.ig jartam hegedutanfolyamra. A tanarom egy kisse idosebb volt mint en. A legjobb baratommal jartunk egy tanfolyamra. Sokat logtunk egyutt. Mivel a hegedustanar ismerte a l.bm szuleit aztmondta nekik hogy en folyamatosan tapizom meg fogdosom a legjobb baratomat. Hat pedig nem. Na es mivel aztismondta a tanar a szuleinek hogy meleg vagyok ez elterjedt az egesz suliban. Szinte a suli 70% a utal a tobbi nem szol hozzam. Van par baratom de ok is terjesztettek mar. Hiaba valtok sulit az egesz varos azthiszi lassan hg melegvagyok pedig nem. Olyan vagyok mimt a tobbi atlagos fiu. Nem tudom mit kezdjek... :( segitsetek legyszii.
12/f.
Hú,de híres vagy.. ez a város nem most lett éppen város?XDD
Amúgy ne foglalkozz az idiótákkal.Később más lesz..vagy sajnos lehet,hogy nem.Vannak idióta környezetek.
atya ég... hogy mondhat egy tanár ilyet a saját diaákjára? miért talál ki hülyeségeket?
nagyon sajnállak. próbálkoznod kéne pár 2-3 év múlva lányoknál, hogy lássák a többiek, ők érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!