Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem bírom az egyedüllétet, de...

Nem bírom az egyedüllétet, de csak olyanok nyomulnak, akikhez annyira nem vonzódom. Randizgassak velük, vagy várjak egy megfelelőre? Mit kezdjek az egyedülléttel?

Figyelt kérdés

Magányos vagyok,bár vannak barátaim,de nekem az hiányzik,hogy valaki öleljen,pusziljon,velem aludjon,éreztesse velem,hogy fontos vagyok neki. 5 hónapja ért véget egy 3 éves kapcsolatom,és egy idő után megszoktam,hogy nincs itt mellettem senki,de most újra rám tört a magány,nagyon... Már nagyon akarok valakit magam mellé,de akik komoly kapcsolatot szeretnének tőlem,azokhoz nem vonzódom,a maradék pár srác (akiket el tudnék képzelni magam mellett) pedig nem becsül eléggé,nem hiszem hogy túlságosan komolyan gondolnák velem.:( Mit kéne tennem ebben a helyzetben? Bele fogok már őrülni a magányba. Próbálom elterelni a figyelmemet hobbikkal,barátokkal,de hiányzik egy társ.

20/L

2013. szept. 5. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Válogass a privátok közül. Hol laksz?
2013. szept. 5. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
leszel a titkos szeretőm?
2013. szept. 5. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
de szar már neked...
2013. szept. 5. 21:59
 4/7 ASOT ***** válasza:

Ha nem randizgatsz, nem ismered meg őket legalább egy beszélgetés erejéig személyesen, addig nem is tudhatod h mit veszítesz.

1-2 órát csak megér h kiderüljön lesz e folytatás.

2013. szept. 5. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
hová való vagy? :) írj nekem :)
2013. szept. 5. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Eljössz velem randizni? :D
2013. szept. 5. 22:00
 7/7 Wadmalac ***** válasza:
Alapszabály: sose kezdj valakivel csak zért, hogy ne legyél egyedül. Jó eséllyel vissza fogod sírni az egyedüllétet.
2013. szept. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!