Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha még csak 9....

Mit csináljak, ha még csak 9. -es vagyok és máris utálnak az osztályban?

Figyelt kérdés

Viszonylag jó tanuló vagyok, főleg a reál tantárgyakból vagyok jó és az osztályban, mikor a tanár kérdez valamit és én tudom a választ, a tanár meg esetleg megdicsér, vagy csak mondja, hogy ügyes, akkor a többiek már fújolni kezdenek meg ilyesmi..

Aztán múltkor egyik órán hiányzott a tanár, ezért az ofő jött be és mondta, hogy beszéljünk arról, hogy ki hogy érzi magát, meg milyenek a tanárok és a többik mondták, hogy ők utálják a matektanárt, mert nem magyaráz el semmit, meg izé(de amúgy ezek az emberek, akik elvileg nem értik, amit a tanár mond órán, végigpofázzák az egész órát, szóval....), én meg mondtam, hogy én értem, amit mond, erre már egyből fel voltak háborodva és lecsesztek, hogy hagyjuk már, én úgy is mindent értek, mert egy hülye stréber vagyok, meg ilyesmi..

És amúgy van egy csaj az osztályban, aki nagyon népszerű, nem csak az osztályban, hanem kb. a fél suli ismeri, és ő az, aki állandóan kibeszél a hátam mögött, meg már az osztály felét ellenem fordította...

Mit csináljak?

15L

2013. okt. 28. 08:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező nyugi. 5-össel és hasonlókkal ne foglalkozz. Valószínű ő is olyan volt, mint akiket említettél. Lényegtelen. Aki órán pofázik és vihorászik, az ne csodálkozzon, ha nem ért semmit, mert a saját hülyesége elnyomja az értelmet...
2013. okt. 28. 09:12
 12/38 anonim ***** válasza:
61%
Pont erről beszéltem az első kommentemben. Ő/ők piszkálnak, te ugrasz. Ők ennek örülnek, mert ennyire silányak és sekélyesek agyilag, hogy csak ennyire képesek, hogy a másikat sikerüljön felhergelni. Nézd levegőnek őket. Az bosszantóbb tud lenni. Amúgy is nem kell lesüllyedni az ő szintjükre. Tudom idegesítő, engem is nagyon sokáig bántott, de nem ér annyit az egész, hogy lelkileg tönkremenj.
2013. okt. 28. 09:18
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó, ez hülyeség, hogy a tanár rossz és azért nem tudják az anyagot, meg az érettségijük is rossz lesz miatta.. Aki akar tanulni, az úgyis fog. Ezt már csak magamról is állíthatom, voltam olyan helyzetben, hogy azt hittem, a tanár szar, elkezdtem otthon RENDSZERESEN tanulni, és megértettem a dolgokat. Még hogy a tanár miatt nem kerülnek be a kiválasztott egyetemre vagy fősulira.. Ekkora baromságot! Könnyű mindent a "hülye tanárra" kenni, igaz?!"

Saját tapasztalatból mondtam. Nekem is pocsék volt a tanárom, az osztályból mindenki 1-3-as volt matekból, ezért anyámék engem beirattak külön matek tanárhoz, aki végre jól magyarázott, így nekem 5ös lett végül az érettségim, noha 3 évig totál semmit nem értettem és így villamosmérnökire járok..

Azoknak a szülőknek a gyerekei, akik viszont nem engedhették meg a magántanárt, képzeld, 2-3-assal érettségiztek. Próbálj meg műszakira menni ilyen szintű matek tudással. Még ha be is kerültek volna, az első félévben tuti kiszóródnak.

Igenis a matek tanár hibája volt, amit egy közös petícióval talán el lehetett volna intézni.

De felőlem aztán szívhat a kérdező 30 osztálytársa, vagy legalábbis az a része, akinek nincs elég pénze, csak szerintem ez így elég unfair.

2013. okt. 28. 09:23
 14/38 A kérdező kommentje:
köszi a további válaszokat is :)
2013. okt. 28. 09:25
 15/38 A kérdező kommentje:
14.: attól még, hogy neked szar volt a tanárod, nem mindenhol van így...és amúgy én se vagyok egy matekzseni, általánosban tiszta szar voltam matekból, mert sosem figyeltem, meg semmi, de mostmár figyelek órán és ha én a hülye fejemmel értem, amit mond, nem hiszem el, hogy ők sem értenék..
2013. okt. 28. 09:29
 16/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem elitebb középiskolában jobban éreznéd magad, ott most sem trendi hülye diáknak lenni.

Pl. városligeti Szent István Gimnáziumban 4,8 volt az érettségi átlag, volt olyan osztály ahol 4,92! [link]

2013. okt. 28. 09:33
 17/38 A kérdező kommentje:
most se járok valami rossz iskolába, de iskolát váltani sem akarok, mert a városban ez az egyetlen iskola, ami nekem jó...ráadásul ez szakközép és ha leérettségizek, egyből lesz szakmám, míg ha egy nagyon erős gimnáziumba járnék, lenne egy érettségim, amivel semmit nem tudnék kezdeni.
2013. okt. 28. 09:35
 18/38 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt már kialakulóban hasonló helyzet, csak szerencsére fordított erőviszonyokkal.Nálunk az osztály nagy része felfogta, hogyha nem dumál az óra alatt, akkor akár meg is értheti az anyagot.

A kérdésre válaszolva szerintem most azzal tennéd a legjobbat magadnak, hogy meghúzod magad.

Például szerintem semmi szükség nem volt arra, hogy közöld az ofővel, hogy te érted az anyagot, mert ő úgyis megkérdezi majd a matektanárt, ő pedig úgyis tudni fogja, hogy nem az ő tanítási módszerei a hibásak, hanem az a néhány panaszkodó idióta az osztályodban végigbeszélik az óráját.

Nem te vagy a hibás, csak szerintem próbálj meg csak olyankor beleszólni az ilyesmibe, amikor muszáj.Idő után majd nem találnak rajtad fogást a többiek és békén fognak hagyni.

2013. okt. 28. 09:40
 19/38 A kérdező kommentje:
csak olyan szar volt látni, hogy ott mondták, hogy jajj ők nem értik, amit magyaráz órán, közben nem is a tanár hibája..
2013. okt. 28. 10:17
 20/38 A kérdező kommentje:
amúgy így az osztályban csendes vagyok, csak mégis engem fognak ki...meg nem is csak ez a baj, hogy strébernek hívnak, hanem mindenbe beleszólnak, múltkor is elmentem egy fiú évfolyamtársammal enni valahová és még aznap este írta barátnőm chaten, hogy már a fél osztály ráírt, hogy úristen, én most járok azzal a sráccal biztos, meg minden...ezt csinálták akkor is, mikor év elején jóba voltam egy fiúval az osztályból és néha szünetekben beszélgettem vele, meg ilyesmi és csúfolódni kezdtek, meg egy idő után már ebből jött az is, hogy milyen ronda vagyok és mit szeret bennem az a fiú és hetekig ez ment. és már alig merek másokhoz hozzászólni, meg bármi, mert egyszerűen mindent megtudnak és akármit csinálok, mindenért cseszegetnek.
2013. okt. 28. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!