Tudnátok nekem segíteni a problémámban?
17 éves lány vagyok most járok 10. osztályban. Az általános iskolában 4-es tanuló voltam, mert a matek és a nyelv nem igazán ment. A 9.et valahogy átvészeltem, Gimnáziumba járok. Jelenleg bukok fizikából és nyelvekből. Sokat tanulok! Amennyit csak tudok! Addig amíg csak az agyam bírja. Mert van egy pont amikor már képtelen vagyok odafigyelni, ez 3 óra elteltével szokott lenni. Szüleim fenyegetnek mindennel, elvagyok hordva minden meggyagyú senkinek. Igyekszem, sosem tanultam még ennyit mint most,az eredmény mégis...szörnyű. Kerestem saját magam korrepetálást.. nem a szüleim, én! Én járok el, nem is tudták eddig. De sajnos ez sem hoz túl jó eredményt. Beleőrülök. Mindig csak a lecseszést kapom akárhogy igyekszek, ennél jobban nem tudok tanulni.. Pedig ha meg fogok bukni akkor ki leszek dobva a háztól.
Hogy tudnék eredményesebben tanulni? Nagyon félek, minden nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!