Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tudnátok nekem segíteni a...

Tudnátok nekem segíteni a problémámban?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok most járok 10. osztályban. Az általános iskolában 4-es tanuló voltam, mert a matek és a nyelv nem igazán ment. A 9.et valahogy átvészeltem, Gimnáziumba járok. Jelenleg bukok fizikából és nyelvekből. Sokat tanulok! Amennyit csak tudok! Addig amíg csak az agyam bírja. Mert van egy pont amikor már képtelen vagyok odafigyelni, ez 3 óra elteltével szokott lenni. Szüleim fenyegetnek mindennel, elvagyok hordva minden meggyagyú senkinek. Igyekszem, sosem tanultam még ennyit mint most,az eredmény mégis...szörnyű. Kerestem saját magam korrepetálást.. nem a szüleim, én! Én járok el, nem is tudták eddig. De sajnos ez sem hoz túl jó eredményt. Beleőrülök. Mindig csak a lecseszést kapom akárhogy igyekszek, ennél jobban nem tudok tanulni.. Pedig ha meg fogok bukni akkor ki leszek dobva a háztól.

Hogy tudnék eredményesebben tanulni? Nagyon félek, minden nap..

2013. okt. 24. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet erős a gimi? Szorongás miatt is gyengébben teljesítesz. Nézz könnyebb suli után, de még az se biztos hogy buksz hiszen szinte év eleje van. Fel a fejjel, sok sikert. :)
2013. okt. 24. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az osztályom... Nem szeretnék váltani.
2013. okt. 24. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudod, ha valaki állandóan azt kapja több csatornán, hogy hülye, akkor sajnos esélyes, hogy ennek hatására az is lesz. Az is lehet, hogy nem jól tanulsz, lehet sokat is tanulni úgy, hogy ne sok minden maradjon. A szorongás sem segít, a fenyegetések. Mondjuk matekból én sem remekeltem, beszélj a tanáraiddal, hátha javasolnak valamit.
2013. okt. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!