Nem tudok beilleszkedni a gimnáziumban. Vélemény?
Elírtam:
Sulival kapcsolatos témán kivűl..*
..meg többet tudok velük..*
Itt egy másik eset, ahol vannak válaszok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Nem tudok segíteni, de ami nekem rögtön eszembe jutott erről, hogy:
Na. Végre egy ember, aki normálisan meg tudja írni a problémáját, amivel kapcsolatban tippeket szeretne. És még csak 9-es. Írásod alapján teljesen normálisnak tűnsz, én biztos szívesen barátkoznék veled, de hát én 26 éves vagyok már. :D
Lehet az a gond, hogy az osztályodba nincs normális ember, akivel szívesen megosztanád a gondolataid. Előfordulhat manapság könnyedén. Nekem is nagyok az elvárásaim.
Egyébként belegondolva, tényleg nem lehet könnyű így, főleg hogy két hónap eltelt. Lehet cikinek érzed vagy számodra ez túl különc viselkedés, de én lehet szólnék a tanárnőnek erről a problémámról és kérném, hogy ültessen el máshova valaki mellé. Akár mondhatnál nevet is. Nem kell erről beszélni senkinek és bármilyen ember is legyen az osztályfőnököd, biztos megértene és segítene.
Ez csak egy tipp.
Hát, tudom hogy nehéz, de minél jobban bezárkózol, várni a hogy megtörténjen a csoda, na ez egy ördögi kör, sose szabad hagyni, hogy bezáruljon fölötted, vagy egy lebonthatatlan falat vonjon köréd.
Bocs, hogy ezt mondom, de kicsit te is tehetsz róla, mert mint magad mondtad, nem mersz barátkozni, már kezdettől abba a kategóriába sorolod magad, ami elveszett. Nem tudok érdemleges tanácsot adni, nincs erre egy mindig érvényes szabály hogy "hogy kedveltessük meg magunkat", ez közösségfüggő. Ha a külsőddel van problémád, akkkor biztos arra is van megoldás, hogy kiemeld az arcodnak szebb részeit, hogy szebbnek tűnj
Okos megfogalmazás, hogy feszengsz, mert furcsa a kinézeted. A szépség önbizalmat ad, amivel könnyebben tudsz közeledni, barátkozni, de csak akkor tűnsz és leszel magabiztos, ha legelső sorban önmagadat tiszteled.
Nagyon nehéz dolog túllépni a gátlásaidon, ha a tükörbe nézel (magamból indulok ki! ) észreveszed a sok bőrhibát, stb., de megéri elkezdeni tisztelni magad, mert enélkül semmi nem megy.
Ha tévedtem volna, bocs, de ha jól emlékszem te magad mondtad mindezeket, én csak erre építettem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!