Hogy lehetne csökkenteni az osztálytársam önbizalmát?
Van egy lány az osztályunkba.
Nagyon önző,pletykálós,kibeszéli a barátnőjét,feltűnési viszketegsége van..
Tegnap tesi óránk volt és a szemembe csapott azzal a büdös mezes pólóval,amit kosárlabdázás közbe kellett viselnünk.
A szemem nagyon piros lett,mondta,hogy bocsi,de amikor a tanártól kértem egy zsebkednőt,elkezdett súgdolózni ott a lányokkal,de volt ennél durvább húzása is mármint nem velem,hanem más lánnyal.Sosem vallja be a hibáit.Mindig mondja felháborodottan,hogy "Már megint ez az én hibám?Mért mindig én vagyok a hibás?"
Az egyik lány egyszer majdnem megverte,de meg is érdemelte volna.
Mivel elég éretlen és gyerekes,ebben az évben extra szivacsos melltartót vett fel,hogy a fiúk érdeklődjenek iránta.Sminkeli is magát,és folyton arról dicsekszik,hogy milyen szép 20.000ft -os cipőket vett magának.az osztályunkba lévő fiúkat,akik nem állnak jól anyagilag,mindig cikizi őket,és azt a fiút is,akiről tudja,hogy érzékeny,és alig vannak barátai vele mindig bunkózik és pincsinek szólítja.
Van valami ötletetek,hogy,hogy csökkentsem az önbizalmát?
Vágd orrba. Jó erősen.
De talán a fordított pszichológia valóban használna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!