Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kaphatok valamit (pl. intő)...

Kaphatok valamit (pl. intő) ha acélbetétesben járok suliba?

Figyelt kérdés

Nem volt róla szó a házirendben ,hogy nem lehetne benne menni, de az egyik srác ilyenben jött egyszer és neki azt mondta az egyik tanár, hogy nem méltányolják hogy abban jön suliba.Megkérdezte a srác, hogy miért és azt a választ kapta, hogy azzal súlyos sérüléseket lehet okozni (nem verekedős ,szelíd srácról van szó).Ezt nem értettem..Ha néhány színesbőrű ilyen hegyesorrú krokodilbőr, meg olasz cipőben járkálhat akkor mi miért nem acélbetétesben?az olasz cipővel is lehet ám sérülést okozni.

Van rá valami joguk, hogy megmondják hogy menjek suliba?Én azon vagyok, hogyha már az előbb említett példa is él, meg a 15-16éves tinir.bancok is 20tonna sminkkel, meg 30kilós magassarkúban járkálhatnak, akkor mi miért nem mehetnénk acélosba?Egyébként az enyémen nem is látszik hogy az lenne, olyan mint egy sima bakancs.Gimibe vagyok most elsős.Nem ilyen elit suli, csak egy átalgos

2013. okt. 21. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Ha pedig az az ellenérv hogy ez nem egy olcsónak tűnik akkor mond hogy használtan kaptad ismerősöktől.
2013. okt. 21. 21:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Remélem ezért se fognak szólni :D.Halálfejes póló már többször is volt rajtam és senki nem szolt semmit.De hát majd meglátjuk ha más nem kipróbálom ezt a költségvetéses dolgot :D
2013. okt. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!