Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az iskolában valamit rám...

Ha az iskolában valamit rám fognak és állítják 16an akkor hány embert kell szereznem aki bizonyítja ártatlanságom?

Figyelt kérdés

Rám és még 5 gyerekre fogtak valamit. Nem mi voltunk viszont a többi gyerek állítja hogy mivoltunk...(ezenkívül semmi bizonyítékuk sincs.

Ezenkívül beírtak mert a tanár 12:30 után még tartotta az órát és én meg a barátom kisétáltunk 12:36kor (aznap csak 12:30 ig tartott a tanítás)

A házirendbe levan írva hogy 11:45-12:30ig óra aztán 15 perc szünet majd 12:45-13:25ig a következő.

Itt van az 5. oldalon: [link]

2012. okt. 17. 19:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Elég szánalmas vagy, hogy egyszer nem bírsz megülni a s.ggeden még 10 percet. Beírtak, húúúúúúha, most mi lesz Kapsz egy csúnya magatartás jegyet? Vagy intőt?? Atya úristen...
2012. okt. 17. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Re:#1

Senkinek az idejével nem illik szórakozni. És ha pont annyi hiányozna, hogy elérje a vonatot?

2012. okt. 17. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

2. vagyok,

A kérdésre sajnos nem tudom a választ:S

2012. okt. 17. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
teljesen mindegy mennyit szerzel vagy elkövetted -e vagy nem. miután semmirekellő szadista tanárok uralják a terepet, akiknek sem igazságérzetük, sem jó ízlésük, se bölcsességük nincs, így ennek a parasztlányokból és parasztfiúkból verbuvált tanárcsürhének vagy kiszolgáltatva. te se gondolod komolyan, hogy patikamérleg érzékenységgel fogják majd elbírálni az ügyedet? a 16 jóindulatú purdé között úgyis van, akik lefizették az igazgatót, hogy odajárjanak, mások alapítványi támogatást adnak, szmk-sok stb. úgyis az ő akaratuk fog érvényesülni.
2012. okt. 17. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

"majd 12:45-13:25ig a következő"

Milyen vonatról beszél öreg? Olvasd már végig, azért viszket a kérdező valaga, mert nem mehetett ki rögtön szünetre...

2012. okt. 17. 19:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon tudjátok hírdetni az igét. Orvoshoz kellett időpontra menni. Ne az legyen már hogy nembirok megülni a fenekemen. Állandóan a házirendükre hivatkoznak hagy hivatkozzak akkor én is arra. Jelentéktelen kis Osztályfőnöki óra volt és csak direkt arra vergődött hogy megmutassa ő itt a főnök. 2.válaszolónak köszönöm! valakiknek van dolga is.
2012. okt. 17. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg ezt mondjad ember. Én is felálltam volna, hogy elnézést, orvoshoz van időpontom, viszontlátásra. Máris más az egész. Ezen mit kell igazolgatni? Mert így sántít az egész. Hatan mentetek egyszerre orvoshoz vagy mi?
2012. okt. 17. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:

nem értem ezt miért itt magyarázod. mond az ofőnek.

idővel majd rájössz (egyetemen), h megéri ink a p.csádon ülni +10 percet és hallgatni. (mert am rendesen megszívhatod).

2012. okt. 17. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Végig lett olvasva rég, már elsőre is... De ha szünet van, hadd menjen már el, és ha meg a tanár beírta, pedig órán ott volt, az igazságtalan: /
2012. okt. 17. 19:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Ténleg elis felejtettem mondani! küldtem smst anyukámnak hogy nem enged el...ezután bejött:

Anyukám: Jó napot kívánok elvihetnem a fiamat mert időpontra kell mennünk?

Tanár: Én is beszerettem volna felyezni az órát-

Anyukám: És én emiatt mondjam le a programom?

Tanár: Igen mondja le.

Szó szerint így volt.

2012. okt. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!