Ha az iskolában valamit rám fognak és állítják 16an akkor hány embert kell szereznem aki bizonyítja ártatlanságom?
Rám és még 5 gyerekre fogtak valamit. Nem mi voltunk viszont a többi gyerek állítja hogy mivoltunk...(ezenkívül semmi bizonyítékuk sincs.
Ezenkívül beírtak mert a tanár 12:30 után még tartotta az órát és én meg a barátom kisétáltunk 12:36kor (aznap csak 12:30 ig tartott a tanítás)
A házirendbe levan írva hogy 11:45-12:30ig óra aztán 15 perc szünet majd 12:45-13:25ig a következő.
Itt van az 5. oldalon: [link]
Re:#1
Senkinek az idejével nem illik szórakozni. És ha pont annyi hiányozna, hogy elérje a vonatot?
2. vagyok,
A kérdésre sajnos nem tudom a választ:S
"majd 12:45-13:25ig a következő"
Milyen vonatról beszél öreg? Olvasd már végig, azért viszket a kérdező valaga, mert nem mehetett ki rögtön szünetre...
nem értem ezt miért itt magyarázod. mond az ofőnek.
idővel majd rájössz (egyetemen), h megéri ink a p.csádon ülni +10 percet és hallgatni. (mert am rendesen megszívhatod).
Ténleg elis felejtettem mondani! küldtem smst anyukámnak hogy nem enged el...ezután bejött:
Anyukám: Jó napot kívánok elvihetnem a fiamat mert időpontra kell mennünk?
Tanár: Én is beszerettem volna felyezni az órát-
Anyukám: És én emiatt mondjam le a programom?
Tanár: Igen mondja le.
Szó szerint így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!