Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A lányok miért vnyognak mindig?

A lányok miért vnyognak mindig?

Figyelt kérdés
Állandóan a suliban is a lányok jajj istenem vihorásznak meg kibeszélik a másikat -.-"meg olyanokon röhögnek ami nem vicces.
2013. okt. 12. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A fiúk is folyton nyihognak a mutáló hangjukon, ez van, különbözünk, de mindenki ugyanazt csinálja.
2013. okt. 12. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen 5 kis k*rv*,utálja őket az osztály...
2013. okt. 12. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Én is lány vagyok, de én is találkoztam már ilyen csajokkal, azok is mindig azzal szórakoztak, hogy beszóltak valamit vagy kibeszéltek, aztán meg hangosan vihogtak. Kivétel nélkül mind vagy feltűnési viszketegségben szenvedett, vagy elkényeztetett majom volt. Szóval szerintem ezért: vagy feltűnési viszketegségből, vagy meg azért mert bunkók, és jólesik nekik megalázni a másikat.
2013. okt. 12. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Pontosan.Feltünési viszketegség.Külün-külün meg se mernek szólalni,bezzeg együtt...Mindenkit kibeszélnek,leutánozzák,játszák a fejüket,beképzeltek,bunkók...Szerintem szeretik ezt...;P
2013. okt. 12. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem vagyok vihánci kwa:-)
2013. okt. 12. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ez a butaság,az általánosítás.
2013. okt. 12. 22:55
 7/8 anonim válasza:
ja mert te tök komolyan ülsz egész nap és nem beszélsz a haverokkal senkiről a környezetetekben, csak filmekről és videójátékokrol, mi?
2013. okt. 12. 23:14
 8/8 anonim válasza:
ne általánosíts.
2013. okt. 13. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!