Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiúk, lányok! Szerintetek...

Fiúk, lányok! Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

168cm vagyok és 63 kg. Most fogytam 10 kilót.Engem a koleszban mindig csesztetnek a szobatársaim azzal hogy dagadt vagyok,pedig az egyik nagyobb darab mint én.

Van a suliban egy csaj,aki 160 centi,és kétszer akkora mint én. Tudjátok azt amikor már szinte olyan mint egy labda,és van egy kicsit telt tanár,és mindig ő mondja hogy le kéne fogynia a tanárnak meg ilyesmi..mindig nevetnek rajta én meg csak nézek nagyokat hogy ez nincs tisztába magával?

1.Őt nem piszkálják,akkor engem miért?

2.Mennyire ideális a magasságom a testsúlyommal?

Előre is köszi. 15/L

2013. szept. 7. 14:58
 1/10 anonim válasza:
Nem tudom amíg nem láttalak de így ideálisnak tűnsz. Biztos féltékenyek :D 16/f
2013. szept. 7. 14:59
 2/10 anonim válasza:
Szerintem 58-65 kg között ideális, úgy hogy a tied pont jó.:)
2013. szept. 7. 15:00
 3/10 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet akkor tudok véleményt mondani. Magasság meg súly alapján nem tudom megmondani, hogy hogy nézel ki
 4/10 anonim válasza:

Szerintem hülyeség ezen gondolkozni.

Az mégjobban az, hogy más elvárásának akarsz megfelelni.

Neked kell érezned, tehát ahogy mondod, tisztában lenned magaddal kapcsolatban, hogy neked ez jó-e.

5/10 Christiano Ronaldo válasza:
Féltékenyek, ne foglalkozz velük. Az eredményedhez pedig külön grat, csak arra figyelj hogy vissza fel ne szedd amit egyszer leadtál.
2013. szept. 7. 15:01
 6/10 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük, a súlyod jó... Főleg ha jó is oszlik el :)
2013. szept. 7. 15:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Küldök képeket:) Tudom hogy nincs olyan jó alakom,de ezerszer jobb mint volt.

[link]

[link]

Bocsi a minőségért.

2013. szept. 7. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért cukkolnak, mert régen nagyobb darab voltál és ez maradt meg bennük. Most "csak azért is" alapon folytatják. Nehogy má' megdicsérjenek. Plusz van aki irigy is.

Elhiszem, hogy jól esnének az elismerő szavak. De erre mondják, hogy magadnak kell először tetszened, aztán annak akivel kölcsönösen szeretitek egymást. És mindezek után jönnek a többiek, akiknek nem is számít a véleményük.

Egyébként csini vagy.

24L

2013. szept. 7. 15:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. Csak azért borzasztó rosszul esik.

Köszönöm,aranyos vagy:)

2013. szept. 7. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Őszintén gratulálok, ennél jobban már ne is fogyj le, maradj ilyen. Én fiúként válaszolok neked, és formás alakod van, szép. Nekem volt egy fura ismerősöm, aki azt mondta, hogy dagadt vagyok és semmi izom sincs rajtam. Ezt ugyan nem értheted, hogy miért furcsa, de szinte nincs is rajtam zsír, évek óta sportolok. Tehát most már biztos tudod, hogy mire szeretnék kilyukadni. :) Azért piszkálnak, mert tényleg irigyelni való alakod lett.
2013. szept. 7. 17:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!