1/17 anonim válasza:
A feher boru egyeneket, foleg ha voros is melle, ha kemenyebb a kezem mint az ove, tehat valszeg nem sokat dolgozik.
A vasalt haju varosi b*zikat. Az IQ bajnok kozmunkas valamiket meg se emlitem. :)
2/17 anonim válasza:
Igen sok férfi festi vörösre a mellét.....
3/17 anonim válasza:
Amelyik azt mondogatja, hogy "nehogy már megmondja nekem bárki, hogy mit csináljak".
4/17 anonim válasza:
nekem meg pont hogy tetszenek az elegge feher fiuk :D en a lanyos fiukat nem szeretem akik szedik a szemoldokuket borotvalnak mindent. meg a vekony sracok sem az eseteim.
5/17 anonim válasza:
Agresszív, ostoba, lusta, elkényeztetett(sajnos sok ilyen akad...), "anyámasszonykatonája", céltalan, bizonytalan tulajdonságok BÁRMELYIKÉVEL rendelkező pasikat.
6/17 anonim válasza:
masodik, probald mar meg meg egyszer....az olvasast. Az a mellet az melle....akarhogy nezem
7/17 anonim válasza:
A hímsovinisztákat, akik szerint a nő alacsonyabbrendű náluk, és a gyerekekkel meg a cseléddel van egy szinten. Nem sok ilyet ismerek szerencsére, de van egy ilyen ismerősöm.
8/17 anonim válasza:
Hatodik, ő is úgy olvasta ahogy te.
9/17 anonim válasza:
A nem kommunikatív pasikat, az olyanokat, akik szinte egyáltalán nem beszélnek. Szerintem az egyik legmegbízhatatlanabb és leggyerekesebb fajta. Ha egy kicsit is, de barátságosan mondanád, hogy akkor mi lenne, ha együtt elmennétek valahova, az a válasz: ő "megmondta" (kíváncsi vagyok, hogy kézzel vagy lábbal), hogy neki ez csak barátság (extrákkal).
Lányok, soha ne menjetek bele olyan játszmákba, ahol a másik fél nem játszik nyílt lapokkal. Mindezeket hagyjátok nyugodt lelkiismerettel megpenészedni, akármilyen édesek is lennének.
10/17 anonim válasza:
Persze azok a típusok, akiket a kedves előttem válaszolók felsoroltak, nálam már az elejétől ki vannak lőve a ringből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!