Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es és próbálok mindenkivel nagyjából jóba lenni,de az egyik volt osztálytársam az általánosból még most is az osztálytársam..sőt még 4 évig..és a legjobb barátnőm volt,de most valahogy nem bírom..mindenhol ott van mindenbe bele szól stb..IDEGESÍT. Na és ma is ilyet szól,hogy siess foglalj helyet én meg mondtam,hogy elkell mennem más helyre erre Ő meg: jó leszarom,de nem ez az első,hogy így beszél..másoknak meg nyal..Nekem nincsen sok barátom,de én nem is játszom meg magam..változzak meg és legyek jóba mindenkivel vagy maradjak önmagam? Mindig különcnek számítok..az általánosban is az voltam,de nem állt szándékomban.. :\
2013. okt. 10. 18:53
 1/2 anonim válasza:

Legyél önmagad! Nem neked kellene hozzájuk igazodni, fogadjanak el olyannak amilyen vagy.

A barátnőddel meg akkor ne foglalkozz lesz másik legjobb barátnőd.:)

2013. okt. 10. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem baj az ha különc vagy, ha az emberek nem azért barátkoznak veled, aki vagy akkor nem lesznek igazi barátaid. Szerintem nyugodtan mond meg a véleményedet a barátnődnek, attól hogy egy kicsit megváltozott még nincs minden.
2013. okt. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!