Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lesz velem? (Sürgős)

Mi lesz velem? (Sürgős)

Figyelt kérdés

Hogyan küdjem le a félelmem?

Nos hétfőn új suliba megyek /középsuli/ teljesen egyedül 2 fiút fogok ismerni de azokat is csak látásból semleges kapcsolat...beszéltünk egész életünkbe 2 szót egymással...

És félek hogy nem lesznek barátaim...nem vagyok szép lány...bár mondják hogy igen de önbizalom nulla.../ha kell kepet kuldok privatban/

Mi a véleményetek?

2013. aug. 30. 02:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz olyan félős, ha képes vagy vadidegen embereknek magadról privátban képeket küldözgetni. Nem félsz, hogy valami csaló karmaiba dobod magad? Te tényleg szereted elküldeni a fotódat vadidegen, arctalan embereknek????? Nos, ha igen, akkor nyilán nem lesz veled gond a középsuliba sem...
2013. aug. 30. 03:42
 2/9 anonim ***** válasza:
kuldesz nekem? 17/L
2013. aug. 30. 04:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs mitől félned, nem is értem, hogy min aggódsz. Én úgy mentem be a középiskolába az első nap, hogy magamon kívül senkit sem ismertem. Aztán már az első nap lett pár haverom. Egyébként nem a külsődön múlik, hogy lesznek-e barátaid, nekem is vannak csúnya barátaim is... De ha az helyrebillentené az önbizalmadat, ha mondok véleményt a külsődről, akkor küldhetsz képet, ha szeretnél.
2013. aug. 30. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
ide is
2013. aug. 30. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez úgyis jön majd magától, szép fokozatosan ki fognak alakulni a barátságos, haveri viszonyok. Legyél kedves, természetes, beszélgess mindenkivel, téma lesz bőven. A tanárok, az órák, a házi, zene, filmek...stb.

Gondolom lesz gólyaavató is, meg osztályfőnöki, ahol mindenki bemutatkozik, könnyíti majd az ismerkedést is.

2013. aug. 30. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Üdv! Szerintem szépen, fokozatosan jönnek majd a barátok :)) egyébként küldhetsz képet privátba
2013. aug. 30. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem kell aggódni :) Én is ugyan így stresszeltem ,bemutatkozásnál össze vissza beszéltem ,jól ki is nevettek :D Egy ismerősöm sem volt, én egy teljesen új közegbe kerültem. Megismertem az egyik mostani barátomat és utána minden magától alakult , és egy viszonylag jó osztályközösség tagja lehetek :) Csak add önmagad , ha nem is megy legalább próbáld meg. És meg azt tanàcsolom ,hogy már első nap menj oda azokhoz akik szimpinek tűnnek. :) Am ha gondolod ide is jöhet kép :)
2013. aug. 30. 11:24
 8/9 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet privátban segíthetek. :))
2013. aug. 30. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát segítene, ha küldenél képet privátba. Figyelj én úgy vagyok vele, hogy nem nagyon vannak iskolai barátaim, és nem azért mert nem lehetnének, csak pár év alatt rájöttem, hogy igazából mindenki teljesen más mint én. Szóval barátkozz azzal aki szimpatikus neked, ne akarj mindenképp menő lenni, és akkor biztos lesznek barátaid.
2013. aug. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!