Mi lesz most velem? Szörnyen félek. Lehet, hogy sosem lehet majd gyerekem?
Nagyon sok nőnek van életében egyszer vagy többször cisztája, ettől még nem kell megijedni, az esetek döntő többségében kiürül vagy felszívódik magától (az én 4 cm átmérőjűm az előző ciklusban ürült ki).
Ami esetleg aggasztó lehet, hogy nincs benne egynemű folyadék, gondolom azért is kérte a doki a spec. vérvizsgálatot.
Amíg nincs meg az eredmény, ne parázz, mert csak kikészíted magad.
Lehet, hogy a tiéd is felszívódik úgy, hogy észre sem veszed.
Legrosszabb esetben is csak azt a petefészket veszik ki, amelyikben van, és a másikkal vígan lehet egy focicsapatnyi gyereked!
Fel a fejjel!
36/N
Szia!!
Fel a fejjel! Nekem is van egy cisztám a bal petefészkemben, 4x3.5 cm, ki sem derült volna, ha nem megyek orvoshoz, mert nem akar jönni a baba. Semmi tünetem nem volt. Nekem is csináltak vérvételt, néznek CA125 értéket is, gondolom neked is azt nézik. Az enyém annyival másabb h sűrű bennékű. Ami még pozitív a jobb petefészkem egyenlőre működik. Együttérzek veled, de csak pozitívan, mert a negatív gondolkodással bevonzod a rossz dolgokat!! Lehet, h a te cisztád már következő vizsgálatkor ott sem lesz, mert felszívódik!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!