Egy hajgumi miatt dramatizál a tanár?!
Plusz(2) tesin kötelező a fehér póló,és a hajgumi, ami normál órákon nem az.
Ha nincs valamelyik fekvőtámaszozni kell.
De volt olyan is, hogy valaki kivette a hajából a hajgumit óra közben, szólt a tanár hogy tegye vissza nem tette, erre leparancsolta játékközben a pályáról.
Ezek után kizavarta és még egy szaktanárit is adott egy HAJGUMI miatt.(bár lehet hogy pár enyhe beszólás is közrejátszott)
De a tanár úgy viselkedett mintha azt mondák volna neki hogy "menjen a ..." pedig csak egy hajgumi volt.
Ez csak szerintem sok "egy kicsit"?
És még a normál tesis tanári is rászokott erre a hajgumis dologra, pedig eddig nem érdekelte egyátalán.
Annyira jellemző, ha egy tanárt "sérelem" ér az összes tanár ellenséges lesz, és persze mindig az osztály a hibás.
Ezek a tanárok nem normálisak, komolyan.
És, ha valakinek rövidebb a haja, és nem is tudja összefogni, akkor mi van? :D
Az is igaz! :D
Például egy lépcsőzetesre vágott hajat hogy kötsz össze...
sehogy!
Ugyanúgy az arcába lóg az embernek a haja 50%a, és sokkal zavaróbb is.
A rebellis tinik imádják feszegetni a határaikat aztán meg fel vannak háborodva hogy ellenük fordul a tanári kar.
Mintha nem lehetne egy csatot beletűzni abba a nem-elég-hosszú vagy lépcsőzetesre vágott hajba hogy ne hulljon a képedbe. Ez csak rinya. Az a bajotok hogy megmondják hogy mit csináljatok. Ha kiadnák parancsba hogy leeresztett hajjal kell tesizni, 1000% hogy valamelyik lány elkezdene hisztizni hogy koszos lesz a haja, vagy zavarja hogy össze vissza himbálódzik, vagy balesetveszélyes vagy mit tudom én.
Ezt a hülye ellenkezős attitűdöt minden tanár ismeri, ezért ha valamelyik kollégájuk egy újabb esettel áll elő, a többiben beindul az empátia és rávetítik arra az egy illetőre az összes elfojtott frusztrációjukat amit a hozzá hasonlókkal kapcsolatban éreznek.
Ne adjanak parancsba ilyesmit.
Azt már csak el tudja dönteni mindenki maga, hogyan akarja hordani a haját!
Könyörgöm, ez nem a katonaság...
És nem, nem vagyok tini, 28 éves vagyok.
Talán mert a testnevelés órák némiben különböznek a többi óráktól? Talán mert ha magassarkúban meg miniszoknyában jelennél meg tesiórán, nem lenne túl ideális? Pedig más órákon nem szólnának érte.
Az életben mindenhol vannak szabályok. Ha olyan munkahelyre mész, ott is meg fogják határozni, hogy milyen ruhában kell lenned. A pincérek sem dolgozhatnak melegítőben, a doktornők sem jelenhetnek meg magassarkúban meg nagyestélyiben, stb.
Egyébként meg te is egy hajgumi miatt dramatizálsz.
6-os
Érdekes hogy pont a dress kódot említed...
Mivel a fent említett módon a fehér póló és hajgumi kötelező, és ha nincs akkor "világvége van".
Bezzeg ha egyesek akkora kis gatyába tesiznek amiből konkrétan fél segge kint van az nem zavaró egyátalán.
De hajgumi elhagyás az főben járó bűn.
4-es:Mégis miért kell kivetíteni másokra a frusztrációnkat.Nálunk is előfordult már jó párszor hogy egy idióta miatt írtunk dogát, de mégsem éreztem semmiféle ellenszenvet a tanár iránt, az "igazságtalan" büntetés miatt, mert tudtam hogy nem ellenem irányul.
Az előzőekre visszatérve a régi +plusz tesis tanárunkat nem érdekelte a póló színe, vagy a hajgumi, sőt órán olyan sportot csinálhatott mindenki amit szertett volna. Kimehettünk az udvarra kosarazni, bent röpizhettünk, tollasozhattunk akármi. És mindenki dolgozott, nem bujkált, szívesen mentünk be,és ő is beállt hozzánk játszani.Ha bénák voltunk, azt mondta nem baj majd a következő ütés jobban sikerült, és tényleg egyre jobbak lettünk. Akik beszóltak mikor rontottunk, azoknak szólt hogy kérjenek szépen bocsánatot mert ők sem tökéletesek, és így még a kedvünket is elveszik az egésztől.
Ezzel szemben a többi tesitanár:csak azt csinálhatjuk amit ők mondanak. Ha rontunk, nem lehetünk ilyen bénák, majd kiveri a szemünket a labda, mozduljunk már meg, katasztrófák vagyunk, semmi amit csinálunk.
Akik leszólnak minket azoknak igazat ad, hogy tényleg milyen siralmas amit csinálunk, pedig dupla akkora emberek vannak a másik csapatban, és fekvőtámaszokkal büntet ha nem érünk bele a labdába.
És azt még mellékesen megsúgom hogy ennek a büntéses módszernek köszönhetek egy sérülést, amit műteni kellett.
És ezek után még mi vagyunk a rosszak, a rebellis diákok.Azért mérlegeljük már egy kicsit a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!