Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? (több lent)

Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Az iskolában van egy hét amit "öko" hétnek neveznek. Minden féle program van ebben és egy része tetszik is. Aki nyer az elmehet ingyen kirándulni.Na most nem lenne első óránk de behívnak arra hogy 2 percet énekelj -.-. Na ez annyira nem zavar mert ugye nem kötelező, de ha nem megyünk be akkor nem mehetünk kirándulni. Most égessem le magam az iskola előtt vagy inkább maradjak itthon? Csomó haverom mondta hogy ő hülye lenne elmenni de ez most nem tudom igaz-e bár biztos vagyok benne hogy valaki nem jön.Most akkor mi legyen? Menjek be arra a 2 percre? Hisz a kirándulás jó de osztálykirándulni úgyis fogunk. És az se biztos hogy nyerünk. HELP FONTOS!

2013. okt. 10. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Vállald be, utána legfeljebb kiröhögöd magad, de elmondhatod, hogy te megtettél mindent, nem rajtad múlt.
2013. okt. 10. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Az énekkel lehet nyerni? Vagy nem kell jól énekelni, csak kell az ének a kiránduláshoz? Nem egészen értem :)

De nem kell ezen ennyit agyalni, biztos mások sem tudnak énekelni, majd nevettek egy jót :)

2013. okt. 10. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én elmennék kornyikálni a poén kedvéért, persze ehhez egészséges magabiztosság is kell, meg olyan körülmények.

Egyébként idióta aki ökohéten énekkel versenyezteti az embereket. Nem jutott jobb az eszükbe? Annyi mindent ki lehetne találni, amihez ész és kreativitás kell.

2013. okt. 10. 09:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es nem kell szépen énekelni, de kell. :) Én részemről úgy vagyok vele hogy nem szeretek énekelni!

3-mas Téjleg hülye aki ökohéten énekeltet. Nem tudom miért ezt akarják, de ez van. Amúgy csak hozzátenném hogy kedden bicikli túra volt (10 defekt a hely miatt XD). Pénteken meg a merzse-mocsárról egy vetélkedő. De ezekért mind pontjár és az osztályfőnök úgy döntött hogy aki nem jön énekelni, az nem jön kirándulni sem.

2013. okt. 10. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!