Mit tegyek? (több lent)
Az énekkel lehet nyerni? Vagy nem kell jól énekelni, csak kell az ének a kiránduláshoz? Nem egészen értem :)
De nem kell ezen ennyit agyalni, biztos mások sem tudnak énekelni, majd nevettek egy jót :)
Én elmennék kornyikálni a poén kedvéért, persze ehhez egészséges magabiztosság is kell, meg olyan körülmények.
Egyébként idióta aki ökohéten énekkel versenyezteti az embereket. Nem jutott jobb az eszükbe? Annyi mindent ki lehetne találni, amihez ész és kreativitás kell.
Köszönöm a válaszokat!
2-es nem kell szépen énekelni, de kell. :) Én részemről úgy vagyok vele hogy nem szeretek énekelni!
3-mas Téjleg hülye aki ökohéten énekeltet. Nem tudom miért ezt akarják, de ez van. Amúgy csak hozzátenném hogy kedden bicikli túra volt (10 defekt a hely miatt XD). Pénteken meg a merzse-mocsárról egy vetélkedő. De ezekért mind pontjár és az osztályfőnök úgy döntött hogy aki nem jön énekelni, az nem jön kirándulni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!