Fiúk! Ti nagyon hülyének néznétek egy csajt, ha mindenféle előzetes ismeretség nélkül boldog szülinapot kívánna?
Figyelt kérdés
Van egy srác, új a suliban, és évnyitó óta szoktam szemezni vele, és megtudtam, hogy ma van a szülinapja, és holnap suliban boldog szülinapot szeretné kívánni neki, mert fb-n rengetegen írnak amúgy is, és nem is az ismerősöm. Gondoltam hátha így mélyebb nyomot hagyok benne mint egy a sok közül, csak lehet, hogy ahelyett hogy felfigyelne rám, csak kiröhög.2013. okt. 6. 18:17
21/41 A kérdező kommentje:
mit számít a nevem? hívj csak drágádnak!:D
2013. okt. 11. 15:54
22/41 anonim válasza:
Mikor találkozunk, miről foglak megismerni? Drágám.
23/41 A kérdező kommentje:
majd vörös rózsát tűzök a kabátomra:D
2013. okt. 11. 19:23
24/41 anonim válasza:
Ha te kitűzöd, akkor én is. Olyan boldog vagyok a tudattól, hogy a gyermekünk szerelemgyerek lesz...
25/41 A kérdező kommentje:
hát még én:D
2013. okt. 12. 12:18
26/41 anonim válasza:
De jó, akkor egy nagy boldog család leszünk!!!
27/41 A kérdező kommentje:
igen, biztos vagyok benne! és mi legyen a gyerek neve?:D
2013. okt. 12. 18:39
28/41 anonim válasza:
Kapja az anyjáét, nekem az nagyon tetszik, legyen ő is Drágám. Persze ha lány lesz, de ha fiú?
29/41 A kérdező kommentje:
Akkor az apjáét, és hívják őt is Drágámnak! amúgy jó hogy a gyerek nevét tárgyaljuk mikor még egymásét se tudjuk:DD
2013. okt. 12. 22:43
30/41 anonim válasza:
Idézlek:
"mit számít a nevem? hívj csak drágádnak!:D"
Én kérdeztem, nem róhatod fel nekem. Most úgy érzem a nagy románc után jön az első kisebb összezördülésünk? Minden jó házasság azzal kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!