Azt mondták, ha nem figyelek oda a piszkálásra leszállnak rólam, megunják. Pedig nem úgy tűnik?
Osztálytársaim, röhögnek rajtam, nevetgélnek, kigúnyolnak. Azt mondták, megunják, ha nem reagálok, de nem. Nem szólok, zenét hallgatok szünetben, vagy ilyesmi, de nem állnak le.
Most menjek oda, és verjem a fejüket a padba?
Lányok, szóval tuti engem vennének elő...
Nem jön be ez, a "ne is figyelj rájuk, megunják majd!" dolog.
Miért?
De ezek nem hinném, hogy érdekelnék az én dumáim.
Van két csapat, vannak ezek az idióta p*csák, és a másikok, de azok nem ilyenek,. Ezek a vihogós, mindenbe beleszólós, ha valaki poént mond Ők nevetnek fel a leghangosabban. Ha a tanár rájuk szól kivannak akadva szünetben is hallom, hogy "baaaaz meg mit képzel magáról!"
És elvannak magukkal szálva mikor rondák, agyon vasalt haj, smink, tetovált szemöldök, műköröm, rondák, mégha valami jó csajok lennének, de nem, mű cicababák...
EDngem ilyen lúzernek tartanak, ja... Lúzer, mert normálisan viselkedek?
Szóval nem tartanak egy szinten magukkal, én a szemükben egy utolsó kis senki vagyok, egy pancser.
Mégis mit mondhatnék íhy nekik?
Én azt szoktam beszólós csajnak mondani ,jó hangosan, amúgy ez egy vicc kifordítása : Ez lesz az eredmény ha a libát megtanítják ugatni !
Egy próbát megér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!