Azt mondták, ha nem figyelek oda a piszkálásra leszállnak rólam, megunják. Pedig nem úgy tűnik?
Osztálytársaim, röhögnek rajtam, nevetgélnek, kigúnyolnak. Azt mondták, megunják, ha nem reagálok, de nem. Nem szólok, zenét hallgatok szünetben, vagy ilyesmi, de nem állnak le.
Most menjek oda, és verjem a fejüket a padba?
Lányok, szóval tuti engem vennének elő...
Nem jön be ez, a "ne is figyelj rájuk, megunják majd!" dolog.
Miért?
Azért, mert ha gyenge vagy, nem szólsz vissza, vérszemet kapnak, mivel veled mindent meg lehet tenni.
Úgy kell visszaszólni az ilyeneknek, hogy közben meg is alázod őket egyúttal. Ez be szokott válni.
Nehéz ügy. A legtöbben azért provokálnak, trollkodnak és cseszegetnek, mert reakciót akarnak kiváltani, az ilyenek ellen tényleg a legjobb, ha levegőnek nézik őket.
De lehet, hogy csak céltáblának használnak, és pont azért nem hagyják abba, mert te hagyod magad. Ebben az esetben a legjobb az lenne, ha szóban le tudnád alázni őket), ha beégetnéd őket (verésből tényleg te kerülhetsz ki rosszabbul, ráadásul rossz megoldás), persze ehhez kell önbizalom, karizma, jó beszélőke és spontaneitás, amik nélkül nem lesz olyan egyszerű.
Mióta megy ez a figyelmen kívül hagyás? Esetleg nem lehet, hogy látják rajtad, hogy bánt téged, felhúzod magad, még ha nem is szólsz? (Ez is reakció sajna).
Ha jo erosen megvered oket lehet hogy egy ideig rosszabb lesz, vagy beirast kapsz, de aztan azokat is megverhetned akik piszkalnak miatta. Ha tenyleg nagyon megagyalod az egyiket akkor lehet hogy felni fognak es bekenhagynak. Ha meg suli utan varsz rajuk es ugy vered meg oket hogy a tanarok ne lassak, meg megfenyegeted ha el mer arulni.. Viszont ha kepesek lennenek csapatban neked menni akkor inkabb ne tedd mert abbol sehogy sem johetsz ki jol...
Legjobb szerintem a sulivaltas..
Te fiú vagy lány vagy? Piszkálóid írod lányok.
Nem mindig érvényes a nem figyelsz rájuk elv. Beszólásos sem, mint írtam is. Próbálj meg sulit váltani még eléggé év eleje van, biztos menni fog! Nekem ez vált be.
5-os vagyok, bocsi, felreertettem a lanyos dolgot. Azt hittem te vagy a lany. Ilyen kis pitshak eseteben legtobb amit tehetsz hogy visszaszolsz valami sertot, olyat amivel megbanthatod, rombolhatod az egojat. Legjobb ha kulsore szolsz be, mondjuk nagy az orra, zsiros a haja, igenytelen, pattanasos, vagy olyasmire ami ciki neki, pl. hulyeseget valaszolt valami tok egyszeru kerdesre...
Kiprobalhatod azt is hogy "Tenyleg ilyen unalmas az eleted hogy masokkal kell foglalkoznod?" vagy mondjuk "Mi van, nem jott ossze a Pistikevel ezert mason toltod ki a haragod?" esetleg "Talan megjott, vagy mi bajod van?" Na szoval ilyesmiket mondhatsz. Vagy probalj meg rohogni azokon amiket mondanak. Szunetekben keruld oket, loghatnal nagyobbakkal, vagy kerd mondd el a szuleidnek hogy egyfolytaban cses,ztetnek es mar mindent kiprobaltal de nem hatott, es szeretnel mashova menni.
Engem is csesztettek egeszen amig sulit nem valtottam. Nem mertem visszaszolni, hameg megis megprobaltam meg azert is kigunyoltak, megfenyegettek.. Az ignoralas miatt meg holdkorosnak es suketnek csufoltak, meg egyfolytaban b@s,ztattak azzal is hogy nem beszelek stb.. Mar sajnalom hogy akkor nem verte, meg oket. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!