Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
két hete járok a suliba(most mentem gimibe) és alig szólnak hozzám az osztálytársaim...egymással tök jól elvannak,de engem meg észre sem vesznek :(2013. szept. 14. 16:25
1/4 anonim válasza:
Nincs baj veled. De arra nem gondoltál hogy te szólj hozzájuk? Akár mindenkihez is odamehetsz valami apróság miatt a következő hetekben és így fel tudod mérni hogy ki az aki szimpi és normális és ki az aki nem annyira.
2/4 anonim válasza:
te azért kezdeményezel, vagy csak ülsz és vársz?
mert ha kezdeményezel és úgy nem szólnak hozzád akkor ők a bunkók de ha te nem beszélsz hozzájuk akkor szimplán elkönyvelnek majd a csendes magának valónak, és onnantól nem nagyon fognak veled foglalkozni
3/4 anonim válasza:
Velem is ez van, hogy alig szólnak hozzám, csak én már harmadik éve járok közéjük. Elrontottam, mert nem mentem oda közéjük beszélgetni valakivel, amikor még lehetett, mostmeg már túl késő, már egyik se fog velem beszélgetni, kialakultak a baráti körök. Szóval ha hagyják, akkor próbálj meg beszélgetni velük, kezdeményezni.
4/4 anonim válasza:
3: Az jó ha tudod hogy mit rontottál el, de avval sincs baj ha valaki introvertált, sőt ennek is megvannak az előnyei, de erre lehet hogy csak később fogsz rájönni, hisz gimiben sokszor csak a rossz oldalát látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!