Mi a fenét csináljak? A töri tanárom olyan sz**rul tanít. Sőt, nem is tanít, csak feladja a könyvből a tananyagot és olvasd el, de persze ebből nem marad meg semmi, mert a könyvünk tömör és szar.
Figyelt kérdés
Volt egy tök jó töri tanárom, aki normálisan leadta a tananyagot könyvtől függetlenül és jó volt törire bejárni. Mondott könyvtől független dolgokat, elmondta az eseményeket és jó volt, mert a diák megértette és megmaradt. Most meg kaptunk egy akkora szar töri tanárt. Nem mond semmi újat. Abból áll a töri óra, hogy feladja a következő leckét: otthon tanuld meg a könyvből, és következő órára hoz pár kérdést a leckéből és könyv alapján arra válaszolunk, de nem mond semmi újat. És mindig ez megy. Nem tanít csak feladja a könyvből a leckét. Úgy érzem semmi nem marad meg. Elolvasom a könyvet akár háromszor is,de olyan szar, mert nem értem, nem marad meg. Szar, tömör a töri könyvünk és a tanár nem ad hozzá magyarázatot.2013. szept. 12. 19:11
11/11 anonim válasza:
Szia! Tudom hogy már régi a kérdés de nekem is van egy rakat sz@r töri tanárom. Pl.: Írtunk egy Témazárót ami 4-es lett. Azt mondta hogy lehet javítani és ha az rosszabb lesz akkor is a jobb marad bent. Én megpróbáltam javítani, az pedig 3-as lett erre mind a kettőt beírta. Most semmit sem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!