Mi a fenét csináljak? A töri tanárom olyan sz**rul tanít. Sőt, nem is tanít, csak feladja a könyvből a tananyagot és olvasd el, de persze ebből nem marad meg semmi, mert a könyvünk tömör és szar.
Figyelt kérdés
Volt egy tök jó töri tanárom, aki normálisan leadta a tananyagot könyvtől függetlenül és jó volt törire bejárni. Mondott könyvtől független dolgokat, elmondta az eseményeket és jó volt, mert a diák megértette és megmaradt. Most meg kaptunk egy akkora szar töri tanárt. Nem mond semmi újat. Abból áll a töri óra, hogy feladja a következő leckét: otthon tanuld meg a könyvből, és következő órára hoz pár kérdést a leckéből és könyv alapján arra válaszolunk, de nem mond semmi újat. És mindig ez megy. Nem tanít csak feladja a könyvből a leckét. Úgy érzem semmi nem marad meg. Elolvasom a könyvet akár háromszor is,de olyan szar, mert nem értem, nem marad meg. Szar, tömör a töri könyvünk és a tanár nem ad hozzá magyarázatot.2013. szept. 12. 19:11
1/11 A kérdező kommentje:
Két tantárgyra szakosodott tanár, a törit csak muszájból tanítja, de a másik tantárgyat nagyon is jól tanítja és én pont megkaptam töriből.
2013. szept. 12. 19:15
2/11 anonim válasza:
A töri nálam tanár függő ha rossz a tanár akkor rossz a jegyem ha jó a tanár akkor jó a jegyem.
3/11 anonim válasza:
Nekem szerencsére nagyon jó a töritanárom, rendesen érthetően magyaráz, sok érdekességet mond, stb. Nekem tavaly a biosztanárom volt ilyen, behozott egy powerpointot ami tele volt írva olyan 10-es betűméretű szöveggel, és azt próbálta felolvasni egész órán, amiből az lett, hogy mkindenki hangosan beszélgetett, direkt bosszantotta a tanárt, minden óra úgy kezdődőtt, hogy bosszantásból hangosan elénekeltünk neki pár szép népdalt :) Gond persze nem volt vele, mert az osztályból senki sme szeretne bioszból érettségizni, a dogákat meg gey az egyben ki lehetett puskázni. Olyan szinten volt, hogy háttal nekünk olvasta fel a prezentációját, és emikor egy teniszlabdával megdobta valaki, még akkor sem bírt felénk fordulni, csak mondta magának tovább. Még szerencse, hogy felmondott neki az igazgató, és egy nagyon jó tanárt kaptunk helyette :D
4/11 Mirk válasza:
Keress a témában plusz anyagot a neten, cikket, könyvet videókat, bármit ami segít megérteni és memorizálni az anyagot.
5/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy másik tankönyvet. A könyvesboltokban általában még válogathatsz is, és ezek általában nem olyan nagyon drágák. Annak segítségével könnyebb lesz megtanulnod és az érettségire is felkészülnöd.
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy nem szeretem az ilyen tanárokat. Ehhez nem kell diploma. Ezt én is megtudnám csinálni. Nesze b*szd meg: itta könyv tanuld meg. És ezért veszik fel a fizetést. És annyi jó töri tanár van az országban, aki meg nem kap munkát.
2013. szept. 12. 19:58
7/11 anonim válasza:
Csak annyit tehettek, hogy beszéltek vele.
Nekem is volt ilyesmi tanárom, de meglehet velük beszélni.
És annak a válaszolónak üzenném, aki írta, hogy powerpointról olvasta fel a tanár:
Nagyon büszkék lehettek magatokra. Úgy írtad mintha jogos lenne amit csináltatok vele, pedig nem az!
Teniszlabdával dobálni?? Jaj de menők vagytok...
És mégmielőtt leszólnál, képzeld 16 éves vagyok..
8/11 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. Nálam is ez a helyzet. Pontosan ugyanez!
Ez ellen nem tudsz semmit sem tenni. Esetleg járhatnál külön töri szakkörre,de a tanárt megváltoztatni sajnos nem tudod,ha pedig becsméreled,akkor meg direktbe rossz jegyeket fog adni.... Szóval,én csak a töri szakkört tudom javasolni
9/11 anonim válasza:
Hetalia? Ez egy történelem-paródia. Nem a legjobb, de mégis csak segít valamit a helyzeten. Én például full ötös vagyok, mert Ez keltette fel a figyelmemet a törire.
10/11 anonim válasza:
B*szki, ugyanebben a helyzetben vagyok :D kellett a francért felvennem a töri faktot. Az új tanárom egy rakat fos :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!