Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lesz még itt "jövőm"?

Lesz még itt "jövőm"?

Figyelt kérdés
Szóval 9.-es lettem, új suli, új emberek. 34-en vagyunk. Egyelőre 4-5 barátom van, a többiekkel néha szóba tudok elegyedni. Fog ez változni? Sajnos a súlyom és a fura vezetéknevem miatt is szoktak néha cikizni, de csak egy-két ember. Ahogy észreveszem, sok embernek még nincs nagyon semmilyen barátja, de van olyan is aki már majdnem mindenkivel haverkodik. Azért furcsa ez nekem, mert az előző sulimban egy összeszokott kis közösségünk volt, ahol elég népszerű voltam, mindenki bírt és mindig jöttek oda hozzám. Ez az idő múlásával változhat, vagy inkább keressek egy új osztályt? Egyáltalán nem érzem jól magam sem az iskolában, sem az osztályban.:( Van esélyem átmenni máshova?

2013. szept. 10. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez még csak a második hét, nehogy már most eldöntsd, hogy nem jó ott neked!

Legyél türelmes, adj nekik is és magadnak is időt!

2013. szept. 10. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fog változni, csak meg kell ismernetek egymást. 2 hét még semmi. Még csak most alakulnak a barátságok, lehet te sem ezeket az embereket fogod majd kedvelni, akikkel most haverkodsz, hanem olyanokat, akiket még nem ismersz. Az első osztálykirándulás most lesz, vagy év végén? Az év eleji nagyon jó összerázó szokott lenni. Állj hozzá mindenkihez pozitívan, szünetekben csapódj oda más társaságokhoz is, vagy terem előtt várakozva. Ne ülj bent a teremben és ne vád, hogy majd odamegy hozzád mindenki, nyiss te.
2013. szept. 10. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Változtatnom kell a véleményemen, ma nagyon jó nap volt! Legalább 10 emberrel jóban lettem.:)
2013. szept. 10. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az a fura vezetéknév?:O Kíváncsivá tettél.
2013. szept. 10. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elárulni, de nagyon b*zisan hangzik.:/
2013. szept. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!