Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jövőm lesz vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőm lesz vele, ha már most tör-zúz, kiabál?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a párommal,ő 25 éves férfi.Nem élünk együtt, csak kóstolgatjuk egyenlőre egymást, de tervben van. Most kezd azonban a valódi énje kibontakozni. Rettentően gyenge idegzetű, tegnap hazamentünk, az elmosott poharán volt vmi kis folt, elkezdett anyukájával ordibálni, és földhözvágta a poharat,az eltört, a kő pedig felpattant a nemrég felújított házában.Ez csepp volt már csak a tengerbe. Volt már, hogy tört- zúzott, polcot rántott ki a falból stb. Ilyenkor elborul az agya, ott voltam engem nem bántott,de megijedtem. Aki ilyen az anyjával velem is ilyen lesz? Azt mondja keressek mást, mert ő tudja milyen labilis, és még negyedjét sem ismerem.Keressek egy jobbat,azt érdemlem. Szeretem, de unom,amikor ő csinál ilyet, még nekem kell pátyolgatni, nyugodjon meg,én szeretem,ami így is van. Neki kéne meghúznia magát.Vagy rosszul gondolom? Hogyan reagálnátok erre? Nem szeretném elveszteni, de nem tudom mi legyen. És még bevágja ilyyenkor, ha kérem ölelgessen,ő most nem, túl ideges,hagyjam békén...
2009. ápr. 16. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így marad, semmilyen jövőd nem lesz mellette. Pokollá teszi az életed. Viszont szerintem ez már nem egészséges, egy orvos talán segíthet, főleg ha a párod is beismeri a problémát.
2009. ápr. 16. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ideges, akkor tényleg jobb, ha békén hagyod, aztán majd ő odamegy hozzád, ha újra ember tud lenni.:)

Nekem régebben ilyen volt apukám, kb. 6-7éve 7-8éven keresztül ilyen volt, így viselkedett, mikor feldühítette anyu. Ilyenkor például dobálta a tányérokat, a tévét ütötte, kidobta valamivel a tükröt, ledobta a tévét, autóba ült és ment ezerrel, stb. Azóta leszokott róla, már nem tör-zúz, meg semmi, és jól viseli anyu beszólásait. Szóval van remény, hogy leszokjon róla, de abban sajnos nem tudok segíteni, hogy hogyan tudnál neki ebben segíteni.

2009. ápr. 16. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látom itt jött el a kapcsolat vége.
2009. ápr. 16. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát remélem semmilyen közös jövőtök nem lesz...
2009. ápr. 16. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez felejtős ilyen lessz veled is.
2009. ápr. 16. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
bocsi le maradt:amilyen az anyukájával
2009. ápr. 16. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy orvoshoz tényleg el kellene mennie,hogy kiderüljön a probléma oka,de szerintem hiába szeret ha nem tud magán uralkodni,akkor sajnos egyszer rád is sor kerül(het).Én nem várnám meg.Mert ha még most szereted is később biztos,hogy belefáradsz.Szabadulj tőle amig tudsz.(sajnos ez a legjobb megoldás,ha még ő is bevallja,hogy milyen)
2009. ápr. 16. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt a pasit gyorsan tedd ki később rosszabb lesz!küld el orvoshoz!!!Jó tanács:menekülj gyorsan,amíg lehet!!!!*
2009. ápr. 16. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne várd meg az első pofont, aztán a többit... ehhez nincs mit hozzáfűzni.
2009. ápr. 16. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
az ilyen embert felénk önző f*sznak hívják, csak feltűnést akar mert azt hiszi hogy körülötte forog a világ... irigylem a kitartásod, de szerintem a jövőben lesz ez így sem.
2009. ápr. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!