Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen barátnő az ilyen?

Milyen barátnő az ilyen?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy osztályba jártunk tavaly. Ő volt a legjobb barátnőm. Egész nyáron felém sem jött, nem is hívott fel, de nem is tudtunk találkozni mert eltört a lábam. Az utsó egy hétben vették le a gipszet, akkor már nem akartam átmenni hozzá, mert gondoltam ugyis kérszül a sulira, meg akkor hétfőn már űgyis talizunk. Amikor bementem első nap a suliba azt hittem, hogy beteg lett, mert nem volt ott. Aztán az ofő közölte hogy a barátnőmék elköltöztek egy másik országba. Akkor én összeomlottam, és nem értettem miért nem szólt, és még nem is tudtunk elbúcsúzni. Amikor hazamentem felhívtam hogy miért nem szólt, persze ezt mind sírva, mire ő annyit válaszolt hogy: "Ez van!", majd rámcsapta a telefont.

Mit tegyek? Milyen barátnő az ilyen?

2013. szept. 4. 17:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért, telefonról vagyok:)
2013. szept. 4. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő sem boldog teljesen, hogy új országba költöztek és inkább úgy gondolja, hogy nullára csökkenti azokat az embereket, akik hiányozhatnának neki. Vagy mégsem voltatok olyan jó barátnők :S Te miért nem hívtad fel őt egész nyáron? Az se szép tőle, hogy törött lábbal feküdtél otthon és ő meg feléd se szagolt.
2013. szept. 4. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem szólt, mert te sem kerested őt. De ne bánkódj ezen. Mikor megtudtad, hogy elment legalább te felkerested, ő meg bunkó módon lerázott kb. Elhiszem, hogy fáj, de az emberek/barátok jönnek mennek az életedben (én már csak tudom). Én is éltem meg sok nehéz pillanatot "barátok" miatt...de idővel az ember túlteszi magát.
2013. szept. 4. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Ö Nagyon boldog ptt ahol van ugyanis rengeteg képet töltött fel facebookra a helyrõl és az új baràtairôl. ÉN nemtudtam öt felhivni mert nemvolt pénz a telefonomon,és jónak láttam hogy. nemtöltök r mert akkor feleslegesen lecsacsogom a nyáron. Ugyhogy csak a sulira tltöttem rá. viszont facebookon kb 100 üzit küldtem neki, viszont mindet elolvasta, de nem vàlaszolt.
2013. szept. 4. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha írtál neki és nem reagált facebookon az egyértelműen azt mutatja, hogy nem volt olyan jó barátnőd... Ez bunkóság. De ha te tovább próbálsz barátkozni vele az meg szerintem hülyeség.
2013. szept. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!