Egy ültetés mindent tönkre tett? Vagy mi a hiba?
Kb. két hónapja elültették a padtársamat akivel tök jól kijöttem nevezzük A-nak. Van a legjobb barátnőm ő lesz B.
És A-nak két haverja C és D. Szóval elbetűztem mindenkit. :) B előttem ül és mellette ül C. B és C előtt pedig A ül. Szóval B mivel ő az LB eddig mindig oda mentem hozzá vagy ő jött hozzám és beszélgettünk szünetekbe, de most már folyton csak a helyén ül és A-val C-vel és D-vel beszélget. Ilyenkor szinte le se szar! Már én se megyek oda hozzá mert feleslegesnek érzem magam köztük, pedig mindannyiukkal egyenként tudok beszélgetni, de így nem! :( Most már egy másik lánnyal töltöm a szüneteket általában, de hogy lehetnék nem felesleges? Vagy valami ilyesmi. Elnézést a hosszú magyarázatért, de aki megértette, hogy mi a problémám az legyen szíves segítsen! Előre is köszönöm! :)
Szerintem a megoldás:
( a/b + c/d ) / ( a/b -c/d )
= [ ( ad + bc ) / bd ] [ ( ad - bc ) / bd ]
= [ ( ad + bc ) * bd ] / [ ( ad - bc ) * bd ]
= ( ad + bc ) / ( ad - bc )
De most komolyan, miért nem beszélsz a tanároddal, hogy az ülésrend miatt megromlott a kapcsolatotok?
Első válaszoló egy cipőben járunk???
Másodiknak pedig köszi a képletet majd matekon használni fogom. :)
Azért nem szólok a tanárnak mert nem vagyok az a rinyálós fajta. Meg ha nekik így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!