Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy kérdezzem meg? HELP.

Hogy kérdezzem meg? HELP.

Figyelt kérdés
8.-os vagyok. A suliban minden osztályban 2 csoportra vannak osztva a diákok. 2 informatika tanár van, tehát érthető. Na most, én a másodikban vagyok, a tanárom férfi, a másikban nő, és akik már elballagtak a suliból, mondták hogy a mi tanárunk nagyon nehezen tanítja az infót illetve nála rosszabb mint a másik tanárnál. Át szeretnék kéredzkedni már csak ezért is, és ott van egy két jó barátnőm, és mesélték náluk lehet játszani, könnyűk a dogák a tanár leszarja ha puskázol meg minden. Szóval hogy kérdezzem meg? Biztosan át lehet menni, mert tavaly is mondta valaki, hogy átkéredzkedett és megengedte. Engem a szöveg izgat. Írnátok jó szövegeket hogy biztosan elengedjen a másik csoportba? Nem kell hosszú legyen, nem akarom feltartóztatni. Hétfőn van infóm szeptember 9.-én 14/L

2013. szept. 4. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk németen is anyum kért át.. Szeritnem az ugy egyszerübb ha anyukád beszél a tanárral. Ha te szeretnél vele beszélni akkor nem tudom.. Nincs ötletem 13L
2013. szept. 4. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak menj oda... "Tanár úr, lenne egy kérésem. Szeretnék átmenni a másik informatika csoportba."

Ha megkérdezi miért, mondhatod, hogy személyes okokból, erre már nem illik tovább kérdezősködni, valószínűleg nem is fog. Ha nagyon nem akar elengedni, akkor is maradj udvarias, mondd, hogy "De nekem tényleg nagyon fontos lenne, hogy átmenjek. Kérem szépen, engedje meg."

Ha így sem enged, akkor meg hívj szülőt.

Egyébként szerintem nagyon nem szép dolog, hogy ez alapján döntesz:

"mesélték náluk lehet játszani, könnyűk a dogák a tanár leszarja ha puskázol"

Remélem, később egy mekiben fogsz dolgozni.

2013. szept. 4. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem ez alapján döntöm el. Reméld. De más tantárgyakra akarok koncentrálni nem az infóra. Nem ilyen téren tanulok tovább.
2013. szept. 4. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért ne menj át mert lehet puskázni és mert könnyebbek a dogák. Saját magadat csapod be. Majd ha kijártad az iskolát akkor már másként vélekedsz majd mindenről. Egyébként beszélni kellene az illetékessel vagy az osztályfőnökkel.
2013. szept. 5. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!