Hogyan mondjam/kerdezzem meg, hogy akarom!?
Én azért kíváncsi lennék,hogy miért hoztál meg egy ilyen komoly döntést.. Ha valaki megbántott, vagy bármi negatív dolog ért.. -> az elől nem érdemes "elmenekülni"
Melyik országba akarsz menni tanulni?
Felhoztad pozitívumként,hogy ott 100%ra elsajátíthatnád az idegen nyelvet..
szerintem gondold át, ott az anyanyelvükön beszélnek az emberek te meg nem.. új emberek, új iskola, ráadásul minden tantárgyat azon a nyelven kéne tanulj...
Amíg semmi papírod nincs arról, hogy tudsz angolul (a korodból ítélve gondolom nincs) addig én biztos ki nem engednélek a szüleid helyében.
Szerinted képes lennél ott iskolába járni? Angolul tanulni, rengeteg különbözeti vizsgát tenni (angol irodalmat/törit megtanulni olyan szinten, mint ahogy most tudod a magyart)? Végezd el itthon a sulit, aztán ráérsz még ezen gondolkodni, felesleges lenne most ilyen miatt felbolygatni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!