El lehet fogadni valahogy, hogy én vagyok a legcsúnyább az évfolyamon?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A főiskolán, ahol tanulok, én vagyok a legcsúnyább. Önbizalomhiányos vagyok, de nem amiatt mondom. Sajnos itt is feltettem ezt a kérdést, ahol 1-2 emberen kivül, mindenki csúnyának tartott. Ez az 1-2 ember probált tanácsokat adni, azt megprobáltam megfogadni, de nem lett jobb az összkép. A csoportom végülis nem csúfol, de azért néha éreztetik, h nem vagyok egy szépség. Jol tanulok, próbálok kedves is lenni mindenkihez, de általában nem ngyon merek beszélgetni másokkal, mert kevesebbnek érzem magam, mint ők, folyton arra gondolok, hogy mit gondolhat most rolam, mi jár a fejében. Valahogy el tudom fogadni ezt és pozitívabb lehetek? Mit tegyek?2013. szept. 2. 13:53
11/11 anonim válasza:
Nagy bunkóság képet kérni? (priviben) Szerintem, ha valaki ápolt, és egészséges, az szép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!