Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Várjátok a sulit?

Várjátok a sulit?

Figyelt kérdés
Van aki igen? Őszintén.. nemet és kort is légyszi :)

2013. aug. 31. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen!:)

17L

2013. aug. 31. 17:46
 12/20 anonim válasza:
Már gyomorgörcsöm van attól is ha rágondolok:/
2013. aug. 31. 17:53
 13/20 anonim válasza:
Nem várom.Főleg az egyik tanár miatt.Sok osztálytársam direkt dühíti és az egész órán ordibálás megy.A barátok olyanok nincsenek csak néhányan de miattuk se várom.13 éves lány vagyok.
2013. aug. 31. 17:53
 14/20 anonim válasza:

Várom,mert jó osztályom van,de a korán kelés:(

Amúgy nem szeretek suliba járni.

15/L

2013. aug. 31. 19:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen várom :) szeretem azt amit tanulok, jó a társaság, ezért.

A stresszes, nagyon tanulós részét már nem várom annyira.

20/L

2013. aug. 31. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Én kihagytam fél évet, halál unalmas volt itthon. Nagyon várom már. :) 19/F
2013. aug. 31. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem tudnám megmondani:D Tényleg nem.

Baromira szeretem az iskolámat, tényleg. Mindenét.

Az osztálytársaimat főleg, oké, van két emberke akit legszívesebben deportálnék a Holdra, de a többieket nagyon szeretem. Volt pár enyhébb, pár durvább osztályháború, de én mindig ki tudtam belőlük maradni, hál Istennek.

A tanáraim..nem is tudom. Mindegyikük eszméletlen jófej, jól tanít, haladunk az anyaggal, nem fejre osztályoznak, és nem gyerekként kezelnek minket. Tényleg kölcsönös tisztelet van a tanár és a diák között, szinte minden esetben.

Viszont tanulás szempontjából baromira megviselt ez az év, mármint tényleg, főleg edzések mellett, még júliusra sem hevertem ki:D Valahogy kitűnő lettem, és idén is kéne ezt tartani, de szörnyen kikészítettek ezek az éjfélig tartó tanulások. Jó, én is hibások vagyok, mert ha minden szombatot-sok vasárnapot nem szórakozásra fecséreltem volna, akkor könnyebb lett volna a következő hét, de én persze képes voltam mindent az utolsó percig húzni. Ezen megpróbálok változtatni, de áá..

Másrészt a mi iskolánkban minden tizedikes köztes vizsgát, "miniérettségit" tesz az érettségitantárgyakból tavasszal, aminek az eredménye öt osztályzatot tesz ki, és természetesen durván beleszámít az évvégibe, szóval ha az nem sikerül, akkor lehet, hogy az egész évnyi fáradozást buktad. Ez azért ad egy kis aggodalomra okot..de nem tudom. Azért egy hónapot még szívesen lazsáltam volna.

16/l

2013. aug. 31. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni :D Várom sok minden miatt és csak egy dolog miatt nem (nemtudom melyik sulikat írjam be [8-os vagyok]) :S
2013. aug. 31. 21:58
 19/20 anonim válasza:
13-as velem ugyanez van.
2013. szept. 1. 07:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom. Szeretem az osztályom, és sok barátom egész nyáron távol volt, nem tudtam velük találkozni, most meg suliban végre fogunk. Meg még néhány tanárt és órát is hiányoltam nyáron. Ráadásul az idei az utolsó évem, lesz szalagavató, érettségi. Tanulni nem szeretek, de úgyis csak azt kell ami érdekel, az meg könnyen megy, a többivel meg nem strapálom magam. Amit nem várok az a korán kelés, meg a matek óra. 17l
2013. szept. 1. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!