Ti várjátok a sulit?
Ha igen akkor miért?
Ha nem akkor miért?
Megvettél már valami sulicuccot?
Hányadikasl eszel?
Kort,nemet is légyszi!
Nem várom.
Vagyis egy nagyon kicsit talán, de tisztába vagyok vele, hogyha eltelik egy hónap, már rühellni fogom.
Azért, mert utálom azokat a kötelezettségeket, és nem is a tanulásra gondolok, mert érdekelnek az ilyen dolgok, de utálok minden nap 5-kor kelni, utálom, hogy rossz idő lesz, hogy nem lesz időm semmire, csak mert a suliban kell poshadnom. Amúgy meg imádom a sulit, mert egy nagyon jó helyre járok, nagyon jó az osztályom, és azt tanulom, amit szeretek. Művészsuli.
Nem vettem meg még semmit.
Harmadikos leszek. vagyis tizenegyedikes.
16/L
Én sem várom, mert nagyon el vagyok maradva a nyári dolgokkal, szóval ez a másfél hét iszonyatosan sűrű lesz. Egyébként a nyüzsgés jót fog tenni, bár a nyáron sem unatkoztam egy percet sem. :) Meg persze mindennapos hülyülések a barátokkal, satöbbi... de valahogy még nincs kedvem a tanuláshoz, koránkeléshez. Nem magával a sulival van bajom, mivel az ország egyik legjobb gimijébe járok, így tényleg nem panaszkodhatom. :)
Még semmit nem vettem meg, majd valszeg hétvégén / jövő hét elején fogom. Amúgy én is 16/L vagyok, de még csak 10.-be megyek.
Bocsi, lemaradt:
20/L és nem, még nem vásároltam semmit, majd GT után :)
is-is, vannak jó barátaim ott, meg néhány tanár, akin nagyon lehet nevetni
viszont sok kedvem nincs hozzá, már most elegem van néhány gyökér osztálytársamból, pár tantárgy, amit ki nem állhatok, stb.
eddig nem vettem semmit, nem is fogok, jó lesz nekem egy füzet is
11.- be megyek
16L
-Nagyon várom.Kimondhatatlanul.
-Mert nyáron mit csináljak?Kimegyek a barátaimmal.Oké.Sokáig alhatok.oké.De utána?Olvasok gépezek stb. de olyan unalmas.Semmit nem lehet csinálni,csak ezeket és a hugomra vigyázni.Akit imádok de sok erő kell hozzá.:)
-Megvettünk mindent csak majdmég szeptemberben anya vesz angol-magyar magyar-angol szótárat+ néhány ruhát meg majd még én veszek magamnak cipőt.Ennyi.:)
-7.be megyek
13/L
Nekem is első évem lesz egyetemen, szóval mindenképpen kíváncsi vagyok, bár azért félek is a változástól. Várom már, hogy végre azt tanulhassam, amivel később foglalkozni fogok (és akarok), illetve az új arcokra is kíváncsi vagyok. :)
Egy táskán kívül semmi egyebet nem vettem.
Hát, ha úgy nézzük, most leszek tizennegyedikes. :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!