Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti várjátok a sulit?

Ti várjátok a sulit?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

Ha nem akkor miért?

Megvettél már valami sulicuccot?

Hányadikasl eszel?

Kort,nemet is légyszi!

2013. aug. 20. 23:36
1 2
 1/19 piriiiiii ***** válasza:
94%

Nem várom.

Vagyis egy nagyon kicsit talán, de tisztába vagyok vele, hogyha eltelik egy hónap, már rühellni fogom.

Azért, mert utálom azokat a kötelezettségeket, és nem is a tanulásra gondolok, mert érdekelnek az ilyen dolgok, de utálok minden nap 5-kor kelni, utálom, hogy rossz idő lesz, hogy nem lesz időm semmire, csak mert a suliban kell poshadnom. Amúgy meg imádom a sulit, mert egy nagyon jó helyre járok, nagyon jó az osztályom, és azt tanulom, amit szeretek. Művészsuli.

Nem vettem meg még semmit.

Harmadikos leszek. vagyis tizenegyedikes.

16/L

2013. aug. 20. 23:52
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Én sem várom, mert nagyon el vagyok maradva a nyári dolgokkal, szóval ez a másfél hét iszonyatosan sűrű lesz. Egyébként a nyüzsgés jót fog tenni, bár a nyáron sem unatkoztam egy percet sem. :) Meg persze mindennapos hülyülések a barátokkal, satöbbi... de valahogy még nincs kedvem a tanuláshoz, koránkeléshez. Nem magával a sulival van bajom, mivel az ország egyik legjobb gimijébe járok, így tényleg nem panaszkodhatom. :)

Még semmit nem vettem meg, majd valszeg hétvégén / jövő hét elején fogom. Amúgy én is 16/L vagyok, de még csak 10.-be megyek.

2013. aug. 21. 00:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem különösen. pocsék lesz az idő, egyre hidegebb lesz, egyre rövidülnek a napok... egy tabletet vettem, más nem hinném hogy fog kelleni, jegyzetek interneten elérhetőek. egyetemre megyek, első félév. 18/f
2013. aug. 21. 00:08
 4/19 anonim válasza:
95%
en varom mivel uj suliba megyek es erdekel hogy milyen lesz. persze a tanulast,tanarokat nem varom de az uj kozosseget azt igen. nem, meg semmit se vettem meg. 9.es leszek 15/L
2013. aug. 21. 00:08
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészről várom, mert egyetemen leszek első éves és nyilván izgatott vagyok miatta, hogy milyen lesz órák és miegyéb, másrészről pontosan jól tudom, hogy 1-2 hónap után utálni fogom, mint a sz**t, azonkívül most még vmennyire szabadság van (bár csütörtöktől gólyatábor utána meg mindenféle intézni való), sokat alhatok, pihenhetek stb.
2013. aug. 21. 00:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, lemaradt:

20/L és nem, még nem vásároltam semmit, majd GT után :)

2013. aug. 21. 00:23
 7/19 anonim válasza:
84%

is-is, vannak jó barátaim ott, meg néhány tanár, akin nagyon lehet nevetni

viszont sok kedvem nincs hozzá, már most elegem van néhány gyökér osztálytársamból, pár tantárgy, amit ki nem állhatok, stb.

eddig nem vettem semmit, nem is fogok, jó lesz nekem egy füzet is

11.- be megyek

16L

2013. aug. 21. 00:54
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

-Nagyon várom.Kimondhatatlanul.

-Mert nyáron mit csináljak?Kimegyek a barátaimmal.Oké.Sokáig alhatok.oké.De utána?Olvasok gépezek stb. de olyan unalmas.Semmit nem lehet csinálni,csak ezeket és a hugomra vigyázni.Akit imádok de sok erő kell hozzá.:)

-Megvettünk mindent csak majdmég szeptemberben anya vesz angol-magyar magyar-angol szótárat+ néhány ruhát meg majd még én veszek magamnak cipőt.Ennyi.:)

-7.be megyek

13/L

2013. aug. 21. 11:39
 9/19 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is első évem lesz egyetemen, szóval mindenképpen kíváncsi vagyok, bár azért félek is a változástól. Várom már, hogy végre azt tanulhassam, amivel később foglalkozni fogok (és akarok), illetve az új arcokra is kíváncsi vagyok. :)

Egy táskán kívül semmi egyebet nem vettem.

Hát, ha úgy nézzük, most leszek tizennegyedikes. :)

L/19

2013. aug. 21. 12:51
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon várom már...hogy vége legyen! :) Végzős leszek gimiben, év elején nagy hajtás, nyelvvizsga, szalagavató, majd jelentkezés, tételtanulás, ballagás, érettségi, felvételin való idegeskedés, papírok intézése...hát átugranék egy évet:D Nem izgulok igazából, csak sűrű lesz ez az tanév...Na meg nagyon várom az egyetemet, leírhatatlanul, amellett is, hogy eszeveszett nehéz lesz(már, ha egyáltalán felvesznek). Szóval bizonyos fokig várom a sulit, hogy annyival is közelebb kerüljek az álmomhoz :) Cuccokat még nem vettem, majd jövő héten egy pár füzetet. 17/L
2013. aug. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!