22 évesen sem tudok beilleszkedni? Hogyan tudnék kicsit könnyíteni ezen a helyzeten?
sosem tudtam beilleszkedni annyira, hogy ne nézzenek ki maguknak az emberek.
pl.: szeretnek bántani, cikizni, beszólogatni, megszégyeníteni és mikor új közegbe kerülök egyből elfog a félelem a rettegés, szinte sírva rohannék el, hogy ne tegyenek a nevetség tárgyává újra és újra.
OKJ-s képzésre megyek, és tudom, hogy nem vagyunk már kis dedósok, de rendszerint csak olyan emberek vettek eddig körül (középiskola, másik OKJ-s képzés), ahol teljesen kikészítetek.
Szeretnék nyugodtan tanulni úgy, hogy másoknak ismeretlenül ne lennék bunkó, vagy idegesítő.
Általában egymagam vagyok, ha szólnak akkor igyekszem olyan választ adni, amit hallani akarnak, hogy ne legyen semmiből sem proléma.
Szerintetek hogyan tudnék erőssé válni egy közösségben, hogyha ismeretlen vagyok számukra? nem szeretnék mindig a fekete bárány lenni.
Én is lány vagyok. Elfelejtettem odaírni.
De természetesen nem gond, ha nem akarsz agresszív lenni. De ez esetben tényleg csak azt tudom mondani, mint a többiek: Ne lássák rajtad, hogy félsz, hogy gyenge vagy, mutasd magad erősnek, barátságosnak, de ne kényszerből, és ne túlozd el.. Csak lazán. Nem létezik, hogy felnőtt (vagy legalább egy kicsit érettebb) emberek között ne legyen legalább 1, akivel egy idő után jóban lennél. A hülyékkel meg egyszerűen nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!