Lehet egy fiú és egy lány között CSAK barátság?
(bővebben lent)
Egy ideig van olyan, hogy csak barátság... de sajnos az elkerülhetetlen, hogy az egyik fél egy idő után többet ne érezzen barátságnál... Tapasztalat :/
2013. aug. 23. 21:03
Kivéve ha rokonról van szó.
2013. aug. 23. 21:12
3/10 anonim válasza:
Viszont ha a masik fel nem viszonozza az iranta taplalt erzelmeidet, akkor eleg nagyot bukhatsz es veszelybe kerul a baratsagotok is sajnos(Tapasztalat)
2013. aug. 23. 21:22
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ velem is ez történt :D De kéne még 1-2 válasz mert nem nagyon értem még mindig hogy mi miatt?
5/10 anonim válasza:
igen van ilyen barátság.de van mikor féltékenység is kerül bele
2013. aug. 23. 21:23
6/10 A kérdező kommentje:
Ez is igaz voltam féltékeny rá, de az már régen mert egy másik (srácba) zúgott bele, aki most b..i lett már bocsánat, de ez az igazság :/
a fiú részéről mindig jöhet egy alkalmi dugás. a barátodat viszont nem dugod meg. ergo nincs.
2013. aug. 24. 09:53
Ötödikes, ne mondjatok már neki ilyeneket! Szerintem simán lehet, ilyen tizenegy-tizenkét évesen pedig még nem hinném, hogy annyira vonzódni kezdenétek egymáshoz.
2013. aug. 24. 12:36
9/10 anonim válasza:
Ehhez az kell,hogy abszolút ne legyenek egymás számára vonzóak külsőleg,akkor esetleg,de még az sem életbiztosítás !!Főleg ha te már érzel valamit...Ennyi volt
2013. aug. 27. 15:54
10/10 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátom egy fiú születésünk óta ismerjük egymást (de tényleg a szüleink úgy ismerkedtek meg hogy a korházban elcseréltek minket de ez hosszú...)néha amikor szomorú vagyok megölel vagy ha úgy tartja kedve megcsókol.pl amikor rémálmaim voltak és valami rosszat kérdeztem akkor azt mondta hogy élvezzem az életet és félmeztelenül csokolóztunk pedig a mai napig semmit nem érzünk egymás iránt.DE a mi kapcsolatunk más mert annak ellenére hogy ilyeneket csinálunk semmit nem érzünk egymás iránt.DE igazából a fiú-lány barátság mŰködik de nem hosszú távon azt tanácsolom hogy ne mond el neki egyenlőre hogy te többet is érzel iránta mert akár a barátságotok is tönkre mehet azt ajánlom hogy 99,9 % ban
gyözödj meg arról hogy Ő mit érez irántad.Remélem segítettem:)
2014. júl. 16. 21:07
Kapcsolódó kérdések: