Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mi lesz? (hoszú) Szörnyű...

Most mi lesz? (hoszú) Szörnyű ember vagyok?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek van egy haverja, akivel bolt egyszer egy egyészakás kalandja, aztán másnap már más pasival smárolt, és fikázta a srácot. A fiúnak most én tetszem, és szokott hívni telön, meg találkoztunk is. Nem járunk még, csak jól elvagyunk, de azt mondja, hogy járni szeretne velem. Nagyon rendes fiú. Igazán kedves. A barátnőm fülébe jutott a dolog, és erre elkezdett engem szidni a fiúnak. Azt írta neki emellett, hogy ő szereti a fiút. Mindez persze Facen megy, mert élőben nem tudom mit is tenne. A barátnőm is nagyon rendes és kedves volt velem eddig, de most nem tudom miért utál. Nem járok a fiúval direkt miatta, pedig valóban jó srác, és ki is mutatja, hogy mennyire bejövök neki. Elvileg egy órája kellett volna, hogy hívjon a fiú, de még nem jelentkezett, holott azt mondta, nem érdekli mit hall rólam, mert igazán kedvel. Most mit tegyek? Nem fogok háborúzni egy fiúért. Nem akartam elszúrni a barátnőm és az én barátságunkat azzal, hogy barátkozom a fiúval. Nem tudom mitévő legyek. :(

2013. aug. 17. 20:24
 1/7 anonim válasza:
13%
Itt lenne az, h a barátod szerelmét nem veszed úgy, h lehetne vlm köztetek...lekellett volna a barátnőddel ülni és neked megmondani, h mit szólna rá, ha a fiúnak igent mondanál.. így meg próbáljál vele kibékülni, a fiúnak is megkell értenie, h a barátségookat azért nem fogod feláldozni! :P :)
2013. aug. 17. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Leírta h a bnője másnap már mással smárolt, és még azok után lenne pofája tönkretenni más csajjal is a srác kapcsolatát, hát milyen barátnő az ilyen? szard le, és gyere össze a fiúval, ő legalább úgy tűnik szeret, "barátnőddel" ellentétben
2013. aug. 17. 20:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt értelme beszélni bármiről is. Egyszer találkoztunk a sráccal barátokként, ezen kívül irogattunk, és ennyi.
2013. aug. 17. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
A "barátnőd" nem is barátnő, hogyha hazugságokkal tömi rólad a srác fejét. Ő már szerintem ne számítson neked. Nem törődik veled. Viszont lehet, hogy elszúrta neked a pasit:S:S
2013. aug. 17. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barátnő! A fiúnak pedig biztos közbe jött valami, azért nem hívott.
2013. aug. 17. 20:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 17. 22:28
 7/7 anonim válasza:
100%
A "barátnőd" rosszindulatú, és a leírásból amit kivettem nagyon ellenszemves. Szerintem hívd fel a srácot, ha eddig csak ő hívott téged, lehet arra vár hogy te keresd meg (még ha nem is ez volt megbeszélve) mert mi fiúk igényeljük a pozitív visszajelzést, szerintem nyugodtan járj vele ha kedveled, a "BARÁTNŐDET" pedig cseréld le
2013. aug. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!