Most mi lesz? (hoszú) Szörnyű ember vagyok?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek van egy haverja, akivel bolt egyszer egy egyészakás kalandja, aztán másnap már más pasival smárolt, és fikázta a srácot. A fiúnak most én tetszem, és szokott hívni telön, meg találkoztunk is. Nem járunk még, csak jól elvagyunk, de azt mondja, hogy járni szeretne velem. Nagyon rendes fiú. Igazán kedves. A barátnőm fülébe jutott a dolog, és erre elkezdett engem szidni a fiúnak. Azt írta neki emellett, hogy ő szereti a fiút. Mindez persze Facen megy, mert élőben nem tudom mit is tenne. A barátnőm is nagyon rendes és kedves volt velem eddig, de most nem tudom miért utál. Nem járok a fiúval direkt miatta, pedig valóban jó srác, és ki is mutatja, hogy mennyire bejövök neki. Elvileg egy órája kellett volna, hogy hívjon a fiú, de még nem jelentkezett, holott azt mondta, nem érdekli mit hall rólam, mert igazán kedvel. Most mit tegyek? Nem fogok háborúzni egy fiúért. Nem akartam elszúrni a barátnőm és az én barátságunkat azzal, hogy barátkozom a fiúval. Nem tudom mitévő legyek. :(2013. aug. 17. 20:24
1/7 anonim válasza:
Itt lenne az, h a barátod szerelmét nem veszed úgy, h lehetne vlm köztetek...lekellett volna a barátnőddel ülni és neked megmondani, h mit szólna rá, ha a fiúnak igent mondanál.. így meg próbáljál vele kibékülni, a fiúnak is megkell értenie, h a barátségookat azért nem fogod feláldozni! :P :)
2/7 anonim válasza:
Leírta h a bnője másnap már mással smárolt, és még azok után lenne pofája tönkretenni más csajjal is a srác kapcsolatát, hát milyen barátnő az ilyen? szard le, és gyere össze a fiúval, ő legalább úgy tűnik szeret, "barátnőddel" ellentétben
3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt értelme beszélni bármiről is. Egyszer találkoztunk a sráccal barátokként, ezen kívül irogattunk, és ennyi.
2013. aug. 17. 20:33
4/7 anonim válasza:
A "barátnőd" nem is barátnő, hogyha hazugságokkal tömi rólad a srác fejét. Ő már szerintem ne számítson neked. Nem törődik veled. Viszont lehet, hogy elszúrta neked a pasit:S:S
5/7 anonim válasza:
Az ilyen nem barátnő! A fiúnak pedig biztos közbe jött valami, azért nem hívott.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 17. 22:28
7/7 anonim válasza:
A "barátnőd" rosszindulatú, és a leírásból amit kivettem nagyon ellenszemves. Szerintem hívd fel a srácot, ha eddig csak ő hívott téged, lehet arra vár hogy te keresd meg (még ha nem is ez volt megbeszélve) mert mi fiúk igényeljük a pozitív visszajelzést, szerintem nyugodtan járj vele ha kedveled, a "BARÁTNŐDET" pedig cseréld le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!