Ha fogalmad sincs valamiért, mi a fenéért szólsz bele?
Már hogyne lenne ilyen jogszabály. Én csak azt tudom mondani, ami a középiskolai oktatásról szól, de ott visszamenőleg nem vezetik be, csak az új osztályoknak kell mostantól, meg azoknak, akiknek már ebben az évben is volt.
2013. aug. 7. 18:36
13/30 Kameko-san válasza:
Ez elég érdekes, mert a sulibuszom idén is délután háromkor indul visszafele...
2013. aug. 7. 20:38
14/30 anonim válasza:
4ig? Dejó,hogy én este 7ig vagyok reggel 8tól MINDEN NAP :D
2013. aug. 7. 21:49
15/30 anonim válasza:
nekünk ugy volt adtak valami lapot h lehet választani hogy kerünk e négyig ügyeletet vagy nem
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) tájékoztatása szerint a köznevelési törvény előírja, hogy az általános iskolákban a foglalkozásokat úgy kell megszervezni, hogy azok legalább délután négy óráig tartsanak – a részvétel pedig kötelező, méghozzá az összes általános iskolai évfolyamon. Igaz, az iskolaigazgató a szülők kérésére felmentést adhat, de csak akkor, ha az adott intézmény nem egész napos iskolaként működik.
2013. aug. 8. 16:08
17/30 anonim válasza:
nekunk is mondtak...ez csak 1.-tol 8.-ig lesz igy...de en bele fogok halni(7.-be mek.)
2013. aug. 10. 19:12
18/30 gömbicica válasza:
fenéket fogsz belehalni. legalább 4-ig kész lesz az irásbeli lecke, otthon már csak át kell esetleg szaladni mielőtt lefekszel. Aztán nem kell kinlódni otthon, hogy mikor ülj már le tanulni.
De azt nem tudom, hogy a déli étkezéseket hogy gondolják megoldani. A reggeli mellé csomagoljanak otthon ebédet is?
vagy menza jelleggel mindenki együtt kajál?
2013. aug. 10. 20:34
19/30 anonim válasza:
De igen.bele fogok halni.a suli kaja ehetetlen.az osztalytarsaim irritalok.a tanarok elviselhetetlenek.eddigmindighazamentem.megcsinaltam a lenyot.megebedeltem es mehettem el a haverjaimmal..mostmeg mar lassan a kamaszoknak maganelete sem lehet....mar azt is bevonjak
2013. aug. 11. 13:49
20/30 anonim válasza:
Most hallottam a 8 óra 8 nyolcban (rtl klub),hogy bevezetik a 4 óráig benntmaradást,de csak az általános iskolásoknak... Még jó,hogy a gimnáziumosokat megkímélik ettől...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!