Miért nem tudok tanulni, pedig jövőre érettségizek, de nem tudom rászánni magam, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 12:07
1/7 anonim válasza:
Ez önuralom kérdése.
De ha meg nem tanulsz, érettségid bukása után még tovább tanulhatsz rá, szóval jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok (vagy ilyesmi). Nem?
3/7 anonim válasza:
nyáron pihenj, ilyenkor nekem sem sok kedvem van:D
majd aug. közepefele után ismételgess, teremts magadnak olyan környezetet,hogy szeress ott lenni,és a tanulás is menni fog. A gépet hagyd ajón kívül.:D
Kényelmes tiszta,tanulásra alkalmas hely, egy kis finomsággal, esetleg valami halk nyugodtabb zenével, nekem jól hangzik. :)
4/7 anonim válasza:
Most még nyár van, ne tanulj. Most tudod igazán kipihenni magad és szórakozni. A jövő tanév arról fog szólni, hogy próbáltok a szalagavatóra, eldöntöd, hogy hova mész továbbtanulni vagy szakmára. Nagyon gyorsan fognak telni a hónapok. Fontos, hogy minden nap tanulj majd, óráról órára. Nálunk a tételekből is meg az órai anyagból is feleltettek, szóval sokkal többet kellett tanulni. De így visszanézve jó volt, hogy a tételekből is feleltettek, mivel így a szóbelire csak olvasgatni kellett és nem tanulni azokat. Előre sok sikert. A maradék néhány hétben még pihenj és majd szeptembertől ráérsz tanulni.
5/7 anonim válasza:
Jajj, augusztus van! Nehogy már most ezen görcsölj. Teljesen felesleges most elkezdened tanulni, májusra mindent elfelejtesz. Bőven ráérsz, nem kell komolyan venni, az érettségi egy vicc.
6/7 anonim válasza:
nőlj fel, és ne legyél ilyen siránkozós punci...
7/7 anonim válasza:
én november fele kezdtem el rá tanulni:D
De csak matekot meg fizikát mert azokat vittem tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!