Hogy védjem meg magam az osztálytársaim cikizésétől majd?
Figyelt kérdés
Kezdem röviden: Felmentettek matek tantárgy alól. Magyarul be kell járnom órákra, de nem kell dolgozatokat írnom, meg alapból írnom se. 19 évesen mentünk el vizsgálatra, illetve a szüleim gyanakodtak már rá régebben is, hogy valami gond van velem. Mindig rossz voltam matekból, annak ellenére hogy tucatnyi külön tanárhoz jártam már. A legdrágábbtól a legolcsóbbig egy se tudta belém verni a matekot...Rengeteg pénzt költöttünk feleslegesen.Most 20 évesen, mindjárt itt a suli, és nem tudom osztálytársak hogy fognak piszkálni ezzel...nem tudom, hogy vághatnék majd nekik vissza, ha kérdezik, hogy miért mentettek fel pont most? Vagy miért nem gyerekkoromban mentettek fel? :S
Ezekre mit vágjak vissza?
2013. aug. 5. 22:09
11/12 anonim válasza:
szerintem kicsit irigykednek is majd rád hogy nem kell matekkal szenvedned :D
12/12 anonim válasza:
Wait.. A diszkalkuliasoknak felmentesuk lehet? Es en ugy jartam ki az altalanost hogy vegig szenvedtem azzal amivel nem is kellett volna?! ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!