Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy vidámabbnak...

Mit tegyek hogy vidámabbnak lássanak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
A suliban már szinte nincsenek barátaim mert könnyen hajlok a búskomorságra. Zárkózott vagyok szóval nem beszélek túl sokat csak annyit amennyit kell. Egy picit depis vagyok szóval csak egy plüssel osztom meg a bánataimat. nem vagyok társasági ember szóval általában egy könyvet olvasok szünetekben. De nagyon bánt hogy nem tudok társasági életet élni, mert minden disznóságon megtudok sértődni és csöndbe borulni nagyon sokáig. Már emosnak cukkolnak pedig nem is hordok olyan halálfejes cuccokat csak feketét és fehéret.mást nem igen vagy ha igen akkor csak otthon. most nyáron meg néhány "mi van emo" üzeneteket kapok amikre részben nem válaszolok. Mit tegyek hogy legalább ne hívjanak emosnak?

2013. aug. 2. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:

meg mondom mit ne tegyél....azaz amit eddig tettél, most mondod hogy mindenen megsértődsz és csöndbe borulsz, hát akkor ezeket ne csináld!...

Ennél nincs idegesítőbb én sem állnék veled szóba... kinek van arra szüksége?

Ne zárkozz el és meríts magadba önbizalmat, próbálj be szállni a beszélgetésükbe, ha gúnyolnak, poénkod el valahogy , mutasd meg nekik hogy tévednek, ne félj beszélgetni, ez kell csak aztán észre veszik hogy van értelme veled lenni

2013. aug. 2. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia egyetértek az elsővel plussz szerintem alakisd át szinesebbé a ruhatárad az is lehangolo ha mindig fekete fehérbe vagy
2013. aug. 2. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Látják érzéseidet, azért hívnak emonak, légy tükör... ha vidámak tégy te is úgy... vagy egyszerűen félemlítsd meg a szemeteket xd
2013. aug. 3. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nézz utána minek csúfolnak.
2013. aug. 3. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!