Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megpróbáljam vagy már késő?...

Megpróbáljam vagy már késő? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az egész történet úgy kezdődött ,hogy kisgimibe mentem 5. osztályba. Év vége felé rájöttem hogy szerelmes vagyok, de nem voltam biztos benne. De amikor az osztálytásammal (lány) már nagyon sokat beszélgettünk biztos lettem benne. Ahogy megismertem egyre jobban. Jött az évvége. Úgy terveztem elmondom neki mi a helyzet de nem volt hozzá elég bátorságom pedig nagyon akartam. Most már bánom hogy nem bírtam kinyögni neki,mert most lehet hogy könnyebb lenne. Szóval szeptember közepe felé lesz egy erdei tábors úgy gondolom hogy ez jó alkalom lehet a helyzet közlésére. Csak az a baj hogy nem fogom tudni kivárni ezt az időt. És mi van akkor ha elmondom neki a táborba és eddig se kedvelt. És ha eddig igen de mivel kihagytam az alkalmat már most nem? Légyszi segítsetek ! Vagy ez hatodik osztályba még korai?
2013. júl. 17. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egy konzervatív válasz lesz: ha fiú vagy, mondd meg neki és kész. Ne várj sokat, jó esetben nem akad ki rajta és továbbra is barátok vagytok. Szerintem fontos, hogy ne úgy indítsd az életed korai szakaszán a dolgaidat, hogy félsz attól, hogy ki mit fog szólni. Mit szólna? Amit gondol, még jó. Ez az őszinteség.
2013. júl. 17. 23:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen fiú vagyok de csak itt annyi gond van hogy a számát nem adta meg ,meg facebookja sincs,se skype-ja se semmi. Itt van a gond mostmár elmondanám neki de így nem tudom elhívni sehová.
2013. júl. 17. 23:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt meg tudom hogy Makláron lakik de hol?
2013. júl. 17. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Elég sok utca van nem tudom végigjárni ,pedig megtenném.
2013. júl. 17. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokszor kell várakozni az életben. Várd meg, amíg legközelebb találkoztok. Ha még akkor is úgy érzel, mint most, meg kell mondani és kész.
2013. júl. 18. 11:16
 6/9 anonim válasza:

Én 13 éves lány vagyok. Ugyan ez a sztori volt velem is! Csak a fiú kiköltözött írországba! Továbbra is tartottuk a kapcsolatot. Mind2 tudtuk hogy hogy mit érez a másik (én is bejöttem neki) Majd 6 év után (ezen a nyáron) Ráhajtott a legjobb barátnőmre!! (lehet hogy azért mert túl sokat totojáztam)XD DE ez volt az a pillanat amikor mérgemben a fejéhez vágtam hogy nagyon is tetszik és komolyan gondolom vele! (persze még nem most 1-2 év múlva) nagyon összevesztünk és kiderült hogy csak kihasznált (érzelmileg is) Szóval szerintem az első adandó alkalommal mond meg neki SZEMÉLYESEN ez szerintem nagyon fontos!! :) Ha azt mondja hogy nem érez így akkor ezen az idő sem tud sajnos segíteni :/ DE legalább te jobban fogod érezni magad!! (hidd el) Ha pedig igen akkor minden úgy fog menni ahogy annak kell!!!

UI.: az első reakció az őszinte!!!

Remélem tudtam segíteni!! :))

2013. júl. 19. 16:21
 7/9 anonim válasza:
Én szerintem 6.osztályban nem kell ekkora feneket keríteni ennek az ügynek.Ha nem mondod el neki sem egy komoly kapcsolatot veszítesz el,hanem egy kiskori "szerelmet". Vigyél neki virágot,udvarolgass óvatosan,ha szeretnél,de az embernek 11-12 évesen nem lehet kapcsolata.Ez egy cuki kis történet,de nem kell ennyire komolyan venni ezt a dolgot ilyen fiatalon:)
2013. júl. 19. 17:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! =)
2013. júl. 20. 08:13
 9/9 anonim válasza:
Ez egyénektől függ! :) ;)
2013. júl. 20. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!