Miért közösítik ki azt, aki próbál jól tanulni?
Figyelt kérdés
Osztályelső vagyok, és állandóan különcködnek velem, pedig nem ártok senkinek. Másik osztályban az osztályelsőnek rengeteg barátja van, csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Hiába próbálkozom, mindig leráznak.2013. jún. 1. 10:38
11/14 A kérdező kommentje:
Nem, most fejezem be a hetediket.
2013. jún. 2. 07:38
12/14 anonim válasza:
ne félj csak irigykednek mert ők hülyék de én is jól tanulok
de nekem vannak barátaim nem tudom miért de ők se valami jó barátokén se vagyok valami jó osztály közösségbe de én inkább a fiukkal jövök ki hiába lány vagyok 11/L
13/14 anonim válasza:
Nálunk az osztály elsok (most nevezzuk igy,de tudjuk mi az általános megnevezés) mindig szegények voltak. divatja mult ruhákba jártak, csendesek voltak, nem voltak társasági emberek. Mind általánosban mimd gimiben voltak olyan emberek akik kifejezetten kerultek oket,voltak akik a.lecke lemasolasáig mutattak erdeklodest es voltak akik hébe hóba odamentek es megkerdezték hogy mizu, ha.magátol oda jott akkor bevontak a beszelgetesbe (utobbi embercsoportba tartozo voltam mindig is,nem voltam egy kikozosito fajta) Mondjuk a gimis stré....szoval az o.elsőnek.olyan szájszaga volt hogy behaltunk tőle,de mimt irtam rendes.voltam ennek ellenére is.Hogy te hol szurod el azt nem.tudom. lehet szimplan gyökér természeted van, vagy téged veszned korbe azok.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, bár én 12.-es vagyok. 2 osztálytársam szín ötös volt végig a gimi alatt. Mi nem közösítettük ki őket, csak az első kb 1-2 évben a fejünket fogtuk, hogy folyton 'okoskodnak', kérdezősködnek az anyagról óra közben. A miatt sem szerettük őket, mert a tanárok folyton velük példálóztak. De ezt nem kell úgy venni, hogy 'halálosan utáltuk' volna őket, vagy valami ilyesmi.
Amúgy a fentieket eltekintve kedvesek és segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!