Pszichopata osztálytárs. Mit tennétek?
Van egy osztálytársam, már második éve akit az egész suli, osztály utál. Nincs konkrét oka, nem kötegszik vagy rossz tanuló, egyszerűen csak fura
Tavaly kezdődött az egész. Eleinte mindenki ismerkedett mindenkivel (ahogy az 1. évesek szoktak). Nem nagyon tűnt ki a sorból, voltam nem egyszer vele párba, gondoltam lámpaláz, visszahúzódó stb... de később kiderült itt másról van szó. Kezdetben jött velünk minden programra próbáltunk beszélgetni vele, de mindig érzelemmentesen monoton hangon beszélt. Aztán idővel eltűntek mellőle az emberek. A lány egyre furcsábban viselkedett. Mindenkit csöndben elkezdett követni. Nem viccelek, szó szerint akit éppen séta közben megtalált követett. Órákon indokolatlanul bámult embereket és magában mosolygott. A jobb érzésűek megsajnáltál, kérdezték miért viselkedik így erre ő azt válaszolta, hogy "az én világomban vannak vicces dolgok" Később a telefonjával embereket is fotózgatott. Komolyan elkezdtünk aggódni érte. Szóltunk a szüleinek, de ők azt mondták nem látnak semmi furcsát a lányuk viselkedésében. Év végén már pszichológusnak is írtunk, de nem válaszolt. Mostanra az egész osztály utálja mert még mindig követ embereket, minden programra jelentkezik majd kb semmit sem csinál. Múltkor simán csak kisétál a német óráról és bement a lánymosdóba. Sokszor azt se tudja hol van óránk pedig már 100-szor lefotózta az órarendet. Múltkor például írtam a leckémet, majd szó nélkül mellém ült és 15 percen keresztül engem bámult. (de mással is csinálja ezt nem csak velem)
A tanárok is észrevették, hogy furcsán viselkedik, próbálják ösztönözni, de egyszerűen se kép se hang, órán felszólítják és egy kérdésre nem tud válaszolni, folyamatosan csak őőő-zik. Töri tanár múltkor csokit vett neki mert csinált valami képet még év elején, és azt nem mondta hogy köszönöm.
Anyját egyszer láttuk mikor magával hozta a színházba. Ő is tök ugyanúgy viselkedett mint a lánya. Az anyuka is csak állt és nézett ki a fejéből. Ott volt a fél tanári kar de senki nem mert odamenni az anyjához.
A lány külsőre nem ronda, jár elvileg kajakozni Mindig drága,márkás ruhákban jár.
Se én sem az osztálytársaim nem tudjuk mit csináljunk vele. Én személyesen féltem is mert sokszor dobálják, szólnak be neki és van egy olyan érzésem, hogy egyszer csak elpattan valami a fejében és valamilyen módon megbosszulja a piszkálgatásokat.
Bármilyen ötletet, tanácsot fogadunk csak történjen valami.
Semmi baj nincs vele, azokkal van a baj, akik szekálják.
Én is ilyen vagyok.
Az órarendet nem jegyzem meg- mégis minek?
Én is mindig mosolygok, mert nem tudom, hogy mikor milyen arcot kell vágni.
Én is eljárok minden iskolai programra, de közben egy álomvilágban élek- és mégis jó tanuló vagyok.
SEMMI baj NINCS velünk!!!
A problémásak azok, akik mwgbámulják az olyan embereket, mint mi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!