Hashajtós szívatás?
Figyelt kérdés
Van 3 csaj az osztályban, és nem bírnak magukkal, mindenkivel kikezdenek, veszekednek egész nap, és b*szogatják az osztályból a többieket, de főleg a főkolomposuk a legszemetebb. Ma én voltam a célpont, de velük nem lehet normális hangnemben beszélni, csak ordítanak. Gondoltam, hogy holnap veszek hashajtót, és az egyiknek a flakonjába belecsöpögtetem reggel. Tudom, hogy gyerekes, de egyszerűen nincs velük bírás. Szerintetek?2013. ápr. 16. 17:01
1/6 anonim válasza:
Jó ötlet, szívasd meg a ribancokat!
2/6 anonim válasza:
ha elszámolod a mennyiséget lehet súlyos kiszáradás, aztán sokkos állapot aztán neked maratoni vesszőfutás
3/6 anonim válasza:
No problem, ha a betegtájékoztatón leírtakhoz tartod magad, akkor nem lehet olyan nagy probléma....
4/6 anonim válasza:
Ezért akár bíróságra is járhatsz...
5/6 anonim válasza:
Én most készülök hasonlóra, nem írnád meg nekem, hogy megtetted-e és, hogy hogyan sikerült?? :$
Köszi! :D
6/6 anonim válasza:
Tetszik ez az ötlet. :)
Én is mégcsinálnám, csak tényleg súlyos következményei lehetnek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!